Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Wyszło b.fajnie.
Widać inspirację Bohunem.
Metaliki są rewelacyjne, mega mi się podobają.
Wydaje mi się,że zbrojap otrzebuje trochę więcej kontrastu, tzw jest okej ale może być lepiej.
Ładne przybrudzenia. Lewa ręka tego ziomka jest niedomalowana, to jest na wieelki minus. Ogółem bardzo w porządku, ale te zielone elementy jak dla mnie nie udane.
Pozdrosy i gratki za udaną pracę
Też przyznam, że twarz zdecydowanie za zielona dodatkowo strasznie wyróżnia się na tle rudych włosów tak więc wydaje mi się że na pewno powinna być bardziej blada. Co do włosów to bym je trochę przycieniował bo za mało głębi tam widać. Wzorek na sztandarze wygląda jak by był nie do końca namalowany no ale za to bardzo fajnie wyszły pozostałe części no i podstawka. Tak więc poza twarzą to fajna praca i trzymaj tak dalej.
Plaszcz i pancerz dobre.
Topor wzglednie dobry.
Twarz i sztandar niezbyt dobre.
Najbardziej podoba mi sie tarcza na podstawce
Moim zdaniem: twarz wymaga rozjasnienia, a sztandar (lacznie z drzewcem) troche staranniejszego naniesienia kolorow. Zbyt szybkie przejscia zbyt gesta farba?
Wszystko już powiedzieli Mi się twarz także nie podoba. Plus za tarczę na postumenciku, ładnie to wyszło. No i może zaryzykuj jakiś freehand na sztandarze przy najbliższej okazji, hm?
ogolnie jako calosc - na plus
zmeczony sztandar od przodu - na plus
podstawka - na maly plusik
pancerz - na plus
twarz - zarowno kolor jak i plaskosc - na minus
niby wzorek na sztandarze - maly minus
niechlujny tyl sztandaru - wielki minus