Dobra, to teraz detale.
Startuję w poniedziałek rano o 06:24, w Warszawie planowo o 12:45. Najtańsze i najlepsze z tego względu dla mnie połączenie. Nie oczekuję oczywiście komitetu powitalnego, bo macie swoje sprawy, ale jak wysiądę z pociągu, to się zamelduję u kogoś komórką

Wcześniej pisałem o biletach w liczbie mnogiej, bo miała ze mną jechać jeszcze jedna osoba, ale jednak nie da rady, bo w ostatnich dniach się okazało, że jednak nie da rady wyciągnąć urlopu z pracy i się sytuacja wyłożyła na sam koniec... Z tego też względu sam mogę sobie już inaczej działać z tym wyjazdem, a bilet na koncert za 120zł w cenie z przedsprzedaży kupiony u mnie w mieście w Empiku - mam do oddania ZA DARMO! Szkoda, żeby się zmarnował (bo ponoć to ostatnia trasa Tarji przed kilkuletnią przerwą), a wątpię, czy ktoś w ekspresowym tempie kupi na Allegro. Z Gorzowa raczej też nikt nie pojedzie, bo nie ma jak się urwać tak nagle, a w dodatku trzeba by jeszcze doliczyć dojazd...
W takim układzie jednak chyba skorzystam z noclegu u Ciebie Piter i spokojnie sobie w dzień we wtorek wybiorę jakiś pociąg powrotny

Jeśli macie ochotę - to mogę ten bilet komuś z Was sprezentować - poprzednia osoba nie chce za niego kasy

Jeśli sami chcecie iść na koncert albo macie kogoś - kto pierwszy, ten lepszy!