No to jazda!
W ciągu ostatnich kilku dni oczywiście ostatnie ganianie i dopinanie wszystkich detali...
Tutaj raz jeszcze linki z rozkładem jazdy:
A dzisiaj (właściwie wczoraj już) pierwszy dzień imprezy - DMP 2012. Od samego rana do nocy było głośno, tłoczno, wesoło i integracyjnie... Dużo do ogarniania, dużo do pilnowania... No i oczywiście dużo fotek. Zrobiłem ponad 400, a to dopiero pierwszy dzień. Założyłem sobie, że z każdego dnia zrobię relację, ale już wiem, że chyba sobie odpuszczę

Po 02:00 w nocy nie chce mi się, a tu zaraz spać trzeba i od rana znów na imprezę.
Był pierwszy dzień DMP, było dobre jedzenie oczywiście, dużo twarzy i wieloletnich znajomych, trochę nowych. No i nawet standardowy draft Magica się udało zrobić na szybko (wygrał Schizol, ten z tatuażami na rękach) - dla Magicowców to żaden problem

W międzyczasie obok także w nocy integracja chłopaków z firmy Black Rune przy grze Munchkin Quest z Przystanią Gier
No to cóż - krótka przekrojówka na razie, bo na więcej nie mam siły

A ja idę spać, bo nogi mam betonowe już... Ale jak zwykle warto robić takie imprezy
Przygotowania do pierwszej bitwy - w tym roku ustawialiśmy stoł wzdłuż hali i tyo był super pomysł. Nie wszystkie wykorzystane, bo na DMP mniej osób, niż na ETC i w międzyczasie na różnych innych turniejach, ale to, co widać na zdjęciach, to i tak będzie za mało, bo namiot na boisku szkolnym do piłki nożnej jeszcze będzie, żeby wszystkich pomieścić...
Click to see full-sized image
Ekipy graczy - m. in. Jeźdźców Hardkoru i Paradoxu:
Nasz PiterORDIN z forum i po prawej Shino - także z Ordinu
Wyjaśnienia sędziowskie Furiona i Kielona podczas gry:
Stolik organizatorsko-sędziowski i telewizor, który robi za zegar odliczający czas do końca rundy:
Jeden z naszych sponsorów:
A tu moje wieeeloletnie znajomości miśkowe
Załoga Przystani Gier (Ewa, Piotrek i Damian) i nocna integracja przy grze:
I szybki draft w Magica: