Jeszcze muszę to wszystko z Miłym ustalić (Miłosz Dziembowski, może ktoś kojarzy). Gwoździem programu jest DMP, konkurs ma być imprezą towarzyszącą, ale to nie oznacza, że ma być traktowany zupełnie marginalnie
Godzina zgłoszeń chyba teraz potrzeba nie jest - turniej (wliczając niezbędny poślizg) ruszy pewnie ok. 10, jeżeli uda nam się wyznaczyć niezależne osoby dla potrzeb konkursu, to przyjmowanie prac będzie pewnie 10-11. Całość musimy zsynchronizować z samym turniejem, a max do 21 powinniśmy w sobotę musimy się zwinąć na afterparty.
Wejście dla osób nie biorących udziału w turnieju jest BEZPŁATNE.
Jeśli chodzi o jury i w ogóle konkurs to były różne pomysły - ja od razu proponowałem uderzać na CoC, ale dajemy sobie czas do końca marca na dogranie wszystkich detali.
Staram się umówić in vivo w celu ustalenia wszystkiego, bo przez telefon itd. średnio to wychodzi. Jeśli chodzi o powodzenie całego przedsięwzięcia to nie mam żadnych wątpliwości (w siebie nie wątpię

), ale trzeba więcej osób zmobilizować
Tymczasowo należy traktować to ogłoszenie jako mobilizację do przygotowania prac, bo dłuższe zwlekanie nie miało by sensu.