Nasz zawodnik zajol 2 miejsce w swojej kategori, 1 automaton.
10000 i 2000 poszlo do hiszpanow, 1000 dla automatona.
Sedziowanie w tym roku naprawde dobre i nagrody poszly w zasluzone rece.
No kolega postawił wszystko na jedną kartę. Osobiście bardziej podobała mi się jego praca niż ta co zdobyła 1 miejsce...
Było bardzo miło poznać Flameon'a i ciebie Sly (sorry ale nie mam pamięci do imion... lol)
Szkoda ze sie ostatniego dnia nie widzielimy... miałem cos obiecanego dla Flameon'a.
A tak wogóle to muszę się pochwalić (bo inaczej mnie rozniesie) ze zdobyłem 2 miejsce w kategori Single Historical mini... Mało prestiżowa kategoria i figurka z której wcale nie jestem zadowolony ale jednak...mam kryształkowy pendzelek. Bardzo sie cieszę.
Jak widać na filmiku nie ma mnie bo nikt nie powiadomił mnie że przestawili rozdanie nagród na 2pm ... O nagrodzie dowidziałem się podczas odbierania figurek (tym razem zostawili mi wygraną a nie przekazali komu innemu). Powidziano mi ze dostaje złoto ale na stronie CMoN i Crystal Brush akurat w tej kategorii jest niezły bałagan więc załozyłem ze się przesłyszałem.
Dzięki za link do filmu... no i mam nadzieję ze to naprawią. Nie chciałbym zeby ktoś posądzał mnie o kłamstwo.
Ogólnie:
W tym roku rozdanie nagród wyglądało strasznie ubogo sądząc po filmiku... nie czuje się tego dreszczyku emocji co w zeszłym roku. Jak na tak "poważny" konkurs to lipa.
Jeszcze raz Gratulacje Flameon!!! I mam nadzieje ze w przyszłym roku zobaczymy jeszcze kogoś z Polski!!!