[PL] knight models

Tu możemy rozmawiać o ciekawych produktach przydatnych w naszym hobby, o tym co chcielibyśmy zobaczyć, co nam się nie podoba...
mahon
Super Villain
Super Villain

Re: [PL] knight models

Post by mahon »

Za połowę też coś kupię. Ale nie sądzę, że to zachęci Namelessa do sprowadzania Knight Models.

I tu wychodzi to, o czym można było napisać od samego początku: chcecie żeby ktoś sprowadzał do Polski, ale pomyślcie ile się tego sprzeda. Dla figurkowców to są trochę drogie, a do grania nieprzydatne. Malarzy którzy malują "dla malowania" nie ma aż tak wielu... Jestem niemal pewien, że gdyby Nameless lub inny importer miał pewność że towar będzie się dobrze sprzedawać to już by sprowadził.

Właściwie to na początku tematu chciałem zadać pytanie: "a ile tego będziecie kupować?", bo myślę że od tego trzeba takie tematy zaczynać...
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Marta

Post by Marta »

Nie sprowadzalam nic jeszcze z Hiszpani, ale wydaje mi sie, ze w europie koszty przesylki sa calkiem znosne (jesli nie liczyc Niemiec - oni tam jada w tym temacie po bandzie). Moze po prostu kupcie u producenta, albo poszukajcie slepow internetowych w UE ktore maja to w sprzedazy.

pzdr.
m.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

na ebayu jest tego dość sporo. często od sprzedawców, którzy mają duży wybór także innych modeli i rozsądne koszty wysyłki. może nie kiedy kupuje się jedną sztukę, ale jakby kupić parę figurek...
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Theotril

Post by Theotril »

Wczoraj otrzymałem przesyłke, zamawiałem ze strony producenta. Tak oto wyglądają pudełeczka
ImageClick to see full-sized image

Bardzo dobrze zabezpieczone od środka

Modele bardzo dobrze wykonane, bez żadnych bubli, pare mało widocznych lini( które łatwo się usunie). Przynajmniej wiadamo za co się płaci.

Post Reply