[PL] Gamezone - jakosc odlewow
-
Nameless
- The Better Choice

Re: [PL] Gamezone - jakosc odlewow
to moze ja zrobie tez takie foty lordowi nurgla na koniu... przypuszczam, ze nie jest tak strasznie odlany jak ten przyklad tu, ale tez az sie odechciewa skladac i szpachlowac...
cóż ja mam kilka nadlewów z Game Zona - mogę zrobić im fotki
(ba wampirzyce Leone nawet pomalowałem - włosy to były "wirtualne"
))
(ba wampirzyce Leone nawet pomalowałem - włosy to były "wirtualne"
Maru wrote:nadlewów z Game Zona
-
Nameless
- The Better Choice

ja spedzilem przy stoisku sindariona na polconie pare dobrych chwil zeby wybrac figse gamezone dla siebie. najpierw wybralem te ktore mi sie podobaja, a potem z nich wybralem dobry odlew
Zazdroszcze ze miales okazje obejrzec figsy przed zakupem. Ja jestem ograniczona tylko do zakupow online i czasem drogo za to place wlasnie jakoscia odlewu.Nameless wrote:ja spedzilem przy stoisku sindariona na polconie pare dobrych chwil zeby wybrac figse gamezone dla siebie. najpierw wybralem te ktore mi sie podobaja, a potem z nich wybralem dobry odlew
@ Maru: kupilam sobie NIE-demonetki
Click to see full-sized image
Click to see full-sized imageMialam pomysl na zagospodarowanie wiekszej ich ilosci, ale chyba sie jednak nie skusze...
Dwa dni ogladania modeli i nadal nie wszystko jeszcze rozgryzlam:P
m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
a masz "fiendy" - luz to niemieckie modele 
w nich trzeba zidentyfikować - cycki/ pupy inne elementy są dowolne i mało ważne
tu pomalowane referki
jak widać liczą sie wyłączne załamana światła na krągłościach
(ja mam gorzej - CHaos houndy , Dork Efl coś tam - laska na koniu z , i wampir ... na kuniu - nadal nie wiem którędy kona złożyć - przedstawię fotki , a i mam harpie - coś jak fiendy - cycki i tyłki + dodatkowe elementy
w nich trzeba zidentyfikować - cycki/ pupy inne elementy są dowolne i mało ważne
tu pomalowane referki
Click to see full-sized imagejak widać liczą sie wyłączne załamana światła na krągłościach
(ja mam gorzej - CHaos houndy , Dork Efl coś tam - laska na koniu z , i wampir ... na kuniu - nadal nie wiem którędy kona złożyć - przedstawię fotki , a i mam harpie - coś jak fiendy - cycki i tyłki + dodatkowe elementy
No wlasnie o tym mowie, ze bedzie to bardziej malarskie podejscie do figsow;]
Ale nadal byloby milo wiedziec, czy maluje sie kawalek pancerza czy jakies elementy kostne... a to wcale nie jest takie proste do okreslenia. Mysle nawet ze w niektorych momentach kosci gladko przechodza w metal i troche mi to komplikuje okreslenie schematu kolorow.
A te fotki, ktore wkleiles to widzialam. W sumie to chyba jedyne nie-demonetki na cmonie, nie wiem czemu. W sumie to calkiem milusie modele, jak juz czlowiek przebrnie przez identyfikacje poszczegolnych ich czesci.
Pzdr
m
Ale nadal byloby milo wiedziec, czy maluje sie kawalek pancerza czy jakies elementy kostne... a to wcale nie jest takie proste do okreslenia. Mysle nawet ze w niektorych momentach kosci gladko przechodza w metal i troche mi to komplikuje okreslenie schematu kolorow.
A te fotki, ktore wkleiles to widzialam. W sumie to chyba jedyne nie-demonetki na cmonie, nie wiem czemu. W sumie to calkiem milusie modele, jak juz czlowiek przebrnie przez identyfikacje poszczegolnych ich czesci.
Pzdr
m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Przynajmniej masz komfort, bo nikt Ci nie powie, ze wyjechalas za linie i pomazalas cos nie takim kolorem.
Ja malowalem kiedys demon prince'a z GW i tam pancerz przechodzil gladko w skore i jakies inne mutacje. W sumie dalo to naprawde duzo swobody i wcale sie tak zle nie pracowalo. Powiem nieskromnie, ze jeden z moich najlepszych modeli. Tylko musisz zaczac, troche mniej myslec i samo dalej pojdzie.
Ja malowalem kiedys demon prince'a z GW i tam pancerz przechodzil gladko w skore i jakies inne mutacje. W sumie dalo to naprawde duzo swobody i wcale sie tak zle nie pracowalo. Powiem nieskromnie, ze jeden z moich najlepszych modeli. Tylko musisz zaczac, troche mniej myslec i samo dalej pojdzie.
*** de gustibus non est disputandum ***