https://www.tinsbits.com/webshop/
sklep miesci sie pod tym adresem.
Kupowal ktos tam cos kiedys?
Jesli tak, to jakie macie doswiadczenia?
Ja probowalam tam cos ostatnio kupic (dokladnie dungeon set - bo totalnie nie znam sie na rzezbieniu) i przyznam sie ze poleglam.
Sklep nie obsluguje paypala (wbrew temu co na stronie), kase trzeba przeslac ziomowi do domu przekazem pocztowym albo czekiem, koszty przesylki podane na stronie maja sie nijak to tych ktore podal mi sprzedawca w mailu (ofc na stronie sa nizsze - moze to wynikac z faktu wysylania za wode... ale nadal przydaloby sie jakies info na www). Raczej sie nie skusze na sfinalizowanie transakcji...
Inna sprawa to zawartosc tego nieszczesnego dungeon setu.
Wiecie moze gdzie moge kupic jakis sensowny zestaw swiec, czaszek i pochodni? Wiem ze freebooter ma w swojej ofercie czaszki a maxmini swiece, ale szukam jeszcze jakichs innych opcji.
pozdrawiam
m.
[PL] tins bits - ktos ma jakies doswiadczenia?
[PL] tins bits - ktos ma jakies doswiadczenia?
Last edited by mahon on 7 Jul 2011, o 19:24, edited 2 times in total.
Reason: dodanie [PL] w tytule
Reason: dodanie [PL] w tytule
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Re: tins bits - ktos ma jakies doswiadczenia?
Marta wrote:kase trzeba przeslac ziomowi do domu przekazem pocztowym albo czekiem
hehe ja tez poleglam mniej wiecej wtedy, tylko ze dowiedzialam sie o tym dopiero po wymianie kilku maili (bo na stronie to opcja paypala byla jak najbardziej). A koszty wysylki wyszly przez calkowity przypadek:D
Ja nie wiem, moze niemcy tak robia interesy, moze to taki uczciwy narod ze nie musza sie zabezpieczac paypalem i innymi takimi. Znalazlam inny sklep w ktorym sa te interesujace mnie akcesoria (chociaz juz nie w zestawie, wiec drozej) ale wszystko wskazuje na to ze i tam paypal nie zawital.
Ja nie wiem, moze niemcy tak robia interesy, moze to taki uczciwy narod ze nie musza sie zabezpieczac paypalem i innymi takimi. Znalazlam inny sklep w ktorym sa te interesujace mnie akcesoria (chociaz juz nie w zestawie, wiec drozej) ale wszystko wskazuje na to ze i tam paypal nie zawital.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Masz przeboje... Sam Ci niewiele doradzę, ale chyba kupno zestawów to jedyne, co pozostaje, bo raczej kupno wielu figurek na pocięcie dla jednej czaszki nie wchodzi w grę...
Firma Reaper ma też takie zestawy z czaszkami, nagrobkami itp.
No wlasnie z tymi zestawami Slawol to problem jest.
Czaszki reapera raczej srednio mi sie podobaja (z tego co moge sie dopatrzec na zdjeciach),
freebooter czaszki ma calkiem mile, ale nie ma juz swiec ani pochodni,
maxmini ma i swiece i czaski ale w zestawie z roznymi innymi, na chwile obecna nie potrzebnymi mi, elementami.
Za to tins bits ma wszystko co chce za wyjatkiem paypala:D i najwyrazniej odrobiny zdrowego rozsadku...
https://www.battlefield-berlin.de jak sama nazwa wskazuje jest strona w jezyku niemieckim (ktorego juz nie rozumiem) - ale nigdzie nie wylapalam slowa paypal... czekam na maila z odpowiedzia czy obsluguja tego typu transakcje.
Niestety wycinanie czaszek z innych figurek nie wchodzi w gre na chwile obecna. Nie zarabiam az tyle (a szkoda):D
Czaszki reapera raczej srednio mi sie podobaja (z tego co moge sie dopatrzec na zdjeciach),
maxmini ma i swiece i czaski ale w zestawie z roznymi innymi, na chwile obecna nie potrzebnymi mi, elementami.
Za to tins bits ma wszystko co chce za wyjatkiem paypala:D i najwyrazniej odrobiny zdrowego rozsadku...
https://www.battlefield-berlin.de jak sama nazwa wskazuje jest strona w jezyku niemieckim (ktorego juz nie rozumiem) - ale nigdzie nie wylapalam slowa paypal... czekam na maila z odpowiedzia czy obsluguja tego typu transakcje.
Niestety wycinanie czaszek z innych figurek nie wchodzi w gre na chwile obecna. Nie zarabiam az tyle (a szkoda):D
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
"Jak nie urok..."Marta wrote:No wlasnie z tymi zestawami Slawol to problem jest.
Znamy to, znamy - witamy w świecie figurek!
-
Nameless
- The Better Choice

mozesz tez sprawdzic oferte Fenryll. na pewno maja jakies duperelki typu mebelki, na pewno maja czaszki w zestawach. szczegolow nie pamietam. moze swieczniki tez znajdziesz.
Some good bits sites i've never seen before. Thanks ! 
Czaszki kupie z freebootera to juz postanowione:D (no chyba ze sie paypalowy cud stanie u niemcow:D) tylko musze chwile odczekac bo przepuscilam miesieczny limit na figsy juz wczoraj:D
Ze swieczkami bede probowala walczyc samodzielnie (korzystajac z przepisu Urbika) wprawdzie palic sie nie beda, ale na razie akurat takie juz wypalone, zgaszone bardziej mi pasuja (nie bede musiala sie meczyc z OSLem, ktorego na razie chyba jeszcze nie ogarniam).
A pochodnie sobie po prostu na chwile obecna odpuszcze.
Ze swieczkami bede probowala walczyc samodzielnie (korzystajac z przepisu Urbika) wprawdzie palic sie nie beda, ale na razie akurat takie juz wypalone, zgaszone bardziej mi pasuja (nie bede musiala sie meczyc z OSLem, ktorego na razie chyba jeszcze nie ogarniam).
A pochodnie sobie po prostu na chwile obecna odpuszcze.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes