niech najmłodsi ćwiczą - udowodniłeś że można. że to nie wiek, ale praktyka i zaangażowanie decydują o sukcesie.
[PL] Konkurs Malarski 'Hussar 2010' - Warszawa 23.10.2010
Re: [PL] Konkurs Malarski 'Hussar 2010' - Warszawa 23.10.201
nadal nie jestem przekonany. podczas warsztatów nie widziałem wielkiego zainteresowania najmłodszych malarzy. a ty byłeś jedynym, który podszedł pogadać o swojej pracy i zapytać o ocenę. jak zaczną się poważniej interesować malowaniem, przyjdą i postępy... a ty niedługo wypadniesz z kategorii junior i będzie jakiś nowy Wojto 
niech najmłodsi ćwiczą - udowodniłeś że można. że to nie wiek, ale praktyka i zaangażowanie decydują o sukcesie.
Tak jasne ale nagroda , jakakolwiek daje motywacje do dalszej pracy .Pomaga też w przekonaniu rodziców do hobby , bo np moi nie mówili tego że dla nich to dość dziecinne hobby , jednak coś czuję że tak myśleli .Jest to też dość drogie hobby, wiele razy miałem ochrzan dlaczego wydaję tyle pieniędzy na figurki .Po tym jak zająłem drugie miejsce w dioramach i dostałem wyróżnienie dla najlepszego juniora patrzą na to zupełnie inaczej .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
Warsztary
normalnie szacun że zrozumieliście coś naszej gadaniny
Click to see full-sized image
Sędzowanie
inne:)
normalnie szacun że zrozumieliście coś naszej gadaniny
Click to see full-sized imageSędzowanie
Click to see full-sized imageinne:)
Last edited by Maru on 24 Oct 2010, o 19:51, edited 1 time in total.
Wszystko było bardzo zrozumiałe
.Naprawdę świetna sprawa , nauczyłem się sporo nowych rzeczy , zobaczyłem też że jest wiele może i lepszych technik uzyskania jakiegoś efektu .Gratulacje panowie za świetne warsztaty .Jeśli macie w Warsaw Team jakiegoś rzeźbiarza to może w przyszłym roku jakiś wykład o podstawach rzeźbienia ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
-
Nameless
- The Better Choice

powinni na to patrzec inaczej nawet bez nagrod. powiedz im, ze zawsze mozesz wydawac kase na wodke i seks, a nie figurki, a czas wolny spedzac na wysiadywaniu na lawce pod blokiem, a nie malowaniuWojto wrote:Po tym jak zająłem drugie miejsce w dioramach i dostałem wyróżnienie dla najlepszego juniora patrzą na to zupełnie inaczej .
ale zostawmy juz ten OT
szkoda, że twoi rodzice mają takie podejście...
Akurat jego rodzice są bardzo tolerancyjni jeśli chodzi o te hobby
@Wojto'wi bardziej chodziło o fundusze i świadomość, ze nie jest jakimś tam pokojowym malarzem figurek.
Twój ojciec dalej twierdzi, ze wygrałeś tymi "łardahamerami"
@Wojto'wi bardziej chodziło o fundusze i świadomość, ze nie jest jakimś tam pokojowym malarzem figurek.
Twój ojciec dalej twierdzi, ze wygrałeś tymi "łardahamerami"
Pozdrawiam
o a tak z uwag i wspomnień 
ojezu jakie tam reflektory były na sali ... normalne sauna .. nie wiem czy sie nie opaliłem
główna nagroda był tablet WACOMA - totalny wyczes
w pamięci pozostanie też ZARDOZ - i dziwne Portugalskie Fasolkowe cuśie do browearu ^-^
za sukces uważam ściągnięcie mr -"ja nic ne wygram" daniela - i żałuje że nie zrobiono fotki jego twarzy jak dostał 2 miejsce
- skoro udało się ściągnąć jego to i powoli uda się innych wyciągnąć z ich "bunkrów"
a i wydał się "mój" spisek odnośne robienia fotek słabym modelom a potem po cichu przemalowywaniu ich tak samo i przywożenia do pokazana zupełnie "innych" modeli
- mam pewne podejrzenia co daje mi taki efekt ... sprawdzi się
a i Namless - nie rób fotek na tym zielonym tle - są beyond repair (niema z kąt wziąć białego albo chociaż szarego do sprubkowania) - nie domyślił bym się nigdy jak one wyglądają
i że sa zimnej palecie (zielono żółte tło - aparat odczytuje jako ciepłe światło i od razu przekłamuje - jak te pomarańczowe kotary na sali co dawały od razu efekt "przegrzana" kadru jeśli sie w takowym znalazły )
ojezu jakie tam reflektory były na sali ... normalne sauna .. nie wiem czy sie nie opaliłem
główna nagroda był tablet WACOMA - totalny wyczes
w pamięci pozostanie też ZARDOZ - i dziwne Portugalskie Fasolkowe cuśie do browearu ^-^
za sukces uważam ściągnięcie mr -"ja nic ne wygram" daniela - i żałuje że nie zrobiono fotki jego twarzy jak dostał 2 miejsce
- skoro udało się ściągnąć jego to i powoli uda się innych wyciągnąć z ich "bunkrów"
a i wydał się "mój" spisek odnośne robienia fotek słabym modelom a potem po cichu przemalowywaniu ich tak samo i przywożenia do pokazana zupełnie "innych" modeli
- mam pewne podejrzenia co daje mi taki efekt ... sprawdzi się
a i Namless - nie rób fotek na tym zielonym tle - są beyond repair (niema z kąt wziąć białego albo chociaż szarego do sprubkowania) - nie domyślił bym się nigdy jak one wyglądają
Witam,
Dopiero teraz moge cokolwiek napisac
Konkurs rownie dobry jak w tamtym roku, ale bylo jakby troche wiecej atrakcji. Fajne warsztaty, duzo fajnych rad i znowu wysoki poziom przywiezionych prac
No i nawet zagraniczny gosc
Ja niestety slabo sie z pracami przygotowalem na ten rok, ale na nastepnej edycji konkursu postaram sie wszystkich zaskoczyc
Szkoda ze na imprezie nie zostalem no ale coz, trzeba bylo wracac...Brawa dla organizatorow 
Dopiero teraz moge cokolwiek napisac

@Maru - hehehe, portugalskie cosie rządziły! ale jak bym miał do wyboru ten tablet co był w korytarzu, ten wielki, to chyba nawet z cosiów bym zrezygnował 
sprowadzenia Mr_Deniala (ochrzczonego Mr_Dentalem) gratuluję, a miny nie widziałem
spisek - hahaha, mamy cię!
fotki zrobione tym "dyskusyjnym" modelom Namelessa wysłałem mu przed chwilą. jak będzie chciał to je okaże
zimne kolory Namelessowych prac to coś o czym od dawna mówiliśmy. nawet jak maluje ciepłymi kolorami to mu wychodzi zimna paleta i to nie tylko na fotce ale na żywo...
zawsze może biały/szary/czarny próbnik wstawić gdzieś na fotce żeby mieć z czego spróbkować
@Lemartes - a żałuj imprezki, bo była fajna i ciekawe rozmowy (także figurkowe) szły...
sprowadzenia Mr_Deniala (ochrzczonego Mr_Dentalem) gratuluję, a miny nie widziałem
spisek - hahaha, mamy cię!
fotki zrobione tym "dyskusyjnym" modelom Namelessa wysłałem mu przed chwilą. jak będzie chciał to je okaże
zimne kolory Namelessowych prac to coś o czym od dawna mówiliśmy. nawet jak maluje ciepłymi kolorami to mu wychodzi zimna paleta i to nie tylko na fotce ale na żywo...
zawsze może biały/szary/czarny próbnik wstawić gdzieś na fotce żeby mieć z czego spróbkować
@Lemartes - a żałuj imprezki, bo była fajna i ciekawe rozmowy (także figurkowe) szły...