[PL] Warsztat m.ike'a

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
KeraM

Re: [PL] Warsztat m.ike'a

Post by KeraM »

Myślę że zrobisz zadrapania na zbroi...bo cukierasów nikt nie lubi :P Co do figuraski to spoko,fajny pomysł z dwu kolorowym pancerzem. :)

Czekam na więcej ,

KeraM
....Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up.
Mike

Post by Mike »

Wczoraj miałem ciche dni z pędzlem, więc malowac skończę pewnie jutro. A juz miałem pierwszy raz plan wykonać w 100%.
Nie wychodzi tak fajnie jak planowałem, ale jak na szybkie malowanie nie ma chyba tragedii.
,
Last edited by Mike on 5 May 2011, o 15:55, edited 2 times in total.
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

lewa noga z tyłu - co on tam ma miedzy butem a "spodniami" - Futerko z kapciuszków króliczków ?? a może słoma z butów ??
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
Mike

Post by Mike »

Suchy pigment. Ale ossochozi?
Marek

Post by Marek »

Ja tez nie rozumiem pytania Maru.
Natomiast jesli chodzi o figurke, to czesc nie czerwona jest bardzo interesujaca. Niestety nie do konca wiem czy to co mi sie podoba to efekt lampy blyskowej czy malowania. Jesli to drugie, to ekstra. Jesli to pierwsze, to ciezko cos powiedziec.
*** de gustibus non est disputandum ***
LONGER_TOM

Post by LONGER_TOM »

Maru ma na myśli ten wihajster obok kostki lewej stopy. To chyba kielich.
Flameon

Post by Flameon »

Zrób nowe zdjęcie to pogadamy, bo teraz to taki flash poleciał ,że nie wiadomo co jest pomalowane a co jest efektem rozbłysku :D
IRKUCK

Post by IRKUCK »

dokładnie nowe foto bez takich rozbłysków się przyda
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
Mike

Post by Mike »

Wracam po przerwie do pędzla.
Miałem wczoraj od groma nauki, więc wyjątkowo aż nie mogłem oderwać się od malowania.
Miałem tego pana nie kończyć, ale miałem postanowienie by nie zarzucać projektów więc oto on. Wiem mniej więcej co jest źle, ale mozna po modelu pojeździć, ostra krytyka zawsze się przyda.

ImageClick to see full-sized image

A tutaj zaczęty DP, robota GSem nie moja. Jak ktoś ma jakiś dobry pomysł czy patent który można przy nim wykorzystać to niech mówi ;).

ImageClick to see full-sized image
Kylo

Post by Kylo »

Mike wrote: A tutaj zaczęty DP, robota GSem nie moja. Jak ktoś ma jakiś dobry pomysł czy patent który można przy nim wykorzystać to niech mówi ;).
Zależy co to ma być ? Na pewno zrób mu większe skrzydła. Facet ma jakieś otwory na grzbiecie, więc możesz mu dorobić "rury" wychodzące z ciała, żeby wyglądał futurystycznie.
Post Reply