Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Wczoraj miałem ciche dni z pędzlem, więc malowac skończę pewnie jutro. A juz miałem pierwszy raz plan wykonać w 100%.
Nie wychodzi tak fajnie jak planowałem, ale jak na szybkie malowanie nie ma chyba tragedii.
,
Last edited by Mike on 5 May 2011, o 15:55, edited 2 times in total.
Ja tez nie rozumiem pytania Maru.
Natomiast jesli chodzi o figurke, to czesc nie czerwona jest bardzo interesujaca. Niestety nie do konca wiem czy to co mi sie podoba to efekt lampy blyskowej czy malowania. Jesli to drugie, to ekstra. Jesli to pierwsze, to ciezko cos powiedziec.
Wracam po przerwie do pędzla.
Miałem wczoraj od groma nauki, więc wyjątkowo aż nie mogłem oderwać się od malowania.
Miałem tego pana nie kończyć, ale miałem postanowienie by nie zarzucać projektów więc oto on. Wiem mniej więcej co jest źle, ale mozna po modelu pojeździć, ostra krytyka zawsze się przyda.
Mike wrote:
A tutaj zaczęty DP, robota GSem nie moja. Jak ktoś ma jakiś dobry pomysł czy patent który można przy nim wykorzystać to niech mówi .
Zależy co to ma być ? Na pewno zrób mu większe skrzydła. Facet ma jakieś otwory na grzbiecie, więc możesz mu dorobić "rury" wychodzące z ciała, żeby wyglądał futurystycznie.