[PL] JAMA - dla malarzy i kolekcjonerów

Tu możemy rozmawiać o ciekawych produktach przydatnych w naszym hobby, o tym co chcielibyśmy zobaczyć, co nam się nie podoba...
Szymon

Post by Szymon »

A kiedy będzie następna dostawa ?:)
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Theotril - posłałem PM.

Szymon - prawdopodobnie w styczniu. Jeśli jesteś pewny co do zamówienia, daj znać - duża liczba zamówień na sprowadzenie powoduje, że przyspieszamy dostawy. W razie potrzeby, proszę o PM lub maila.
Image
Szymon

Post by Szymon »

Nameless wrote:Theotril - posłałem PM.

Szymon - prawdopodobnie w styczniu. Jeśli jesteś pewny co do zamówienia, daj znać - duża liczba zamówień na sprowadzenie powoduje, że przyspieszamy dostawy. W razie potrzeby, proszę o PM lub maila.
Znaczy się chętnie kupiłbym tylko ze dwie farbki i jakoś strasznie mi się nie śpieszy ;)
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Zapowiadana na początku dostawa z Andrei jest już na półkach :)
Są poradniki malarskie, jest kolejna masa w naszej ofercie (Andrea Sculp), są oczywiście modele z serii Warlord Saga. Panowie malarze, brać się do roboty. Ja już zacząłem malować orka (bydlę ma prawie 10cm!), ale malarz ze mnie marny, to i efekt nie najlepszy będzie. Czekam na Wasze prace ;)

W ofercie JAMY pojawiły się dwa kolejne rodzaje masy modelarskiej Milliput. Pierwszy to Milliput Silver-Grey, który oprócz używania do rzeźbienia figurek może być także stosowany do renowacji porcelany (w tym także lalek) oraz naprawy uszkodzeń powierzchni urządzeń kuchennych. Drugą masą jest Milliput Terracotta, który oprócz zastosowań w modelarstwie może być używany do napraw i renowacji ceramiki, glazury, posągów i ubytków cegły. Uzupełnione zostały także stany magazynowe, dzięki czemu znów jest dostępny najpopularniejszy z Milliputów - Standard Yellow-Gray. Cały czas jest dostępny Milliput Superfine
Lada dzień spodziewamy się dostawy masy modelarskiej Magic Sculp, natomiast w przyszłym tygodniu powinna dotrzeć kolejna dostawa figurek Reaper Miniatures - oczywiście zostaną uzupełnione stany magazynowe i przybędzie trochę nowości.
Theotril

Post by Theotril »

Nameless te podręczniki malarskie z Andre'a to po angielsku są?
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Tak, po angielsku.
Image
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Pozwole sobie wrzucic kolejna porcje reklamy :)
Swieza dostawa z Andrei trafila na polki. Z ciekawszych rzeczy polecam pedzelki (w tym Kolinsky), poradnik do malowania fantasy i najwiekszego krasnoluda swiata (skala 54mm) ;)
Image
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Zeby nie mnozyc tematow - wprowadzilismy do oferty Ilyad Games. Serdecznie zapraszam :)
Image
Post Reply