Miejsce na prezentację i omawianie modeli, nad którymi ciągle pracujecie.
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Kurcze klimat extra, freehandy na sztandarach super klimatyczne.
Kolorystyka tez mi się podoba, a całość jest bardzo spójna i tak idealnie utrafiona pod charakter rasy
oto unit SM - na razie jedyna skonczona jednostka (cala armia jest rozgrzebana i nieposklejana ale juz wiekszosc pomalowane - brak tylko detali) - no prawie zapomnialem o mieczu muzyka -> no i jeszcze nie mam podstawek bo to dlugi proces tworzenia oraz kilka drobiazgow ktore bede sukcesywnie dokanczal.
Ładnie!
Nie podchodzi mi tylko kolczuga (tak jakby troszkę zalepiona) i twarze które wyglądają jakby pobrudzone węglem.
Pewnie to są te detale, które będziesz poprawiał
Pozdrawiam, dobra robota.
ladny oddzial, elegancko jedyne co mi nie podchodzi to klejnoty, ja bym je zostawil cale niebieskie, albo troche wygladzil przejscie miedzy niebieskim a czarnym, bo jest mocne.
Sztandar prezentuje się wspaniale. Do twarzy się nie czepne bo mi to wygląda na specjalne zacienienie. Troszkę tylko płytki pancerza malowane na szybko ale na stół i tak super.
Ogólnie wyglądają wspaniale a jeszcze pamiętajmy że są do skonczenia podstawki...więc Dead na pewno zrobi z tego fajną jednostkę
(Na pewno byłbym zadowolony jak ktoś by mi tak pomalował oddział)
tak postaram sie kafelki poprawic ... niestety malowanie 20 zbrojek kafelek po kafelku mija sie z poziomem 2 wg mnie w zupelnosci. zobacze co na to klient - na zdjeciach zbroje wgladaja gorzej z racji tego ze de facto sa z blizszej odleglosci jak na stole . moze jutro dam foty bolcow i wip rydwanow