[PL] test farbek

Tu możemy rozmawiać o ciekawych produktach przydatnych w naszym hobby, o tym co chcielibyśmy zobaczyć, co nam się nie podoba...
Przemas

Post by Przemas »

zreszta wogole nie ma co przekladac cen wm-ki i hordes z dolarow (czyli cen obowiazujacych w USA) na zlotowki. te systemy to w europie inna bajka - trzeba doliczyc VAT (jak wspominal demi za wielka woda go nie ma), europejskie koszty produkcji, koszta przesylu czesci rzeczy ze stanow. mysle ze jeszcze co nieco by sie znalazlo. z drugiej strony - nie przesadzajmy :). i tak produkty PP wychodza taniej niz np. giganta z Nottingham.
kacpero wrote: brakuje mi tylko jednej rzeczy: porównania palety dostepnych kolorów kazdej z firm..
co masz na mysli? jesli tabele przeliczeniowe jak np ta to niestety nie czuje sie na silach zeby cos takiego opracowac. nie rozkminiam tak szczegolowo kolorkow - dobieram je raczej intyuicyjnie. poza tym nie dysponuje kompletnymi paletami wszystkich opisanych producentow ;)
brodaty_brutal

Post by brodaty_brutal »

Bardzo fajne, przydatne porownanie. :)
A miales moze do czynienia z farbkami Rackhama?
Bo i te niektorzy chwalą.
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

ja miałem i czasem nadal mam:
zdecydowanie wole vallejo, gw i reapera niz rackhama mimo ze pare kolorów firmy z francji uzywam dosc czesto :)
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Post Reply