[PL] BitsPudlo.com - START!:-)

Tu możemy rozmawiać o ciekawych produktach przydatnych w naszym hobby, o tym co chcielibyśmy zobaczyć, co nam się nie podoba...
Zly

Post by Zly »

Tomi wrote:Wiesz co ci powiem Florek. bardzo dobre pytanie ;D
A ja mam jeszcze rośbę, można ile kosztował by mnie u was jeden SM w całości złożony z tych bitsów.... ???
A swoją drogą, kilka bitsów z LOTRa bym kupił ;)
Niestety póki co nie mamy lotrowych bitsów w planach.

Co do maryna to jeśli jeszcze załapiesz się na zniżkę to będzie to koszt rzędu 8-10 zł w zależności od konfiguracji:-)
Zly

Post by Zly »

Panie i Panowie
W imię Większego Dobra oraz Athlel Loren!

Od pewnego czasu na wirtualnych półkach BitsPudła leży, cały przygotowany do pocięcia, batalion Leśnych Elfów - czyli można dostać na bitsy Driady, Glade Guards i Glade Riders.

Oraz, świeżo co przygotowany do sprzedaży, battleforce Tau. To oznacza, że teraz można dostać bitsy od Kroot Carnivoes Squad oraz Fire Warriors, a dodatkowo w postaci pojedynczych wyprasek (oczywiście taniej niż w pudełku) Crisis Battlesuit oraz XV25 Stealth Suits.
(jeśli pojawi się "powszechna potrzeba" dostania Crisisa albo XV25 na bitsy, tudzież tych ostatnich jako jednosuitowych paczek, oczywiście wiecie do kogo się zgłaszać)

Do tego dochodzi uzupełniająca dostawa blaszek stalowych i magnesów neodymowych.

Smile
Jak tylko przyjdzie dostawa (piątek lub poniedziałek), bierzemy się w trybie ekspresowym za Empire Reinforcements Batallion - jako pierwsi na świecie będziemy mieli na bitsy nowych Flagellantów, Empire Wizardów i Hellblaster/Hellstorm Rocket Launcher (wszystko 100% plastik). Przy okazji załapią się State Troopsi, którzy też mają furę przefajnych bitsów. Ale przede wszystkim nowi Flagellanci - kto widział wypraskę, ten już pewnie przebiera nogami tak jak ja Smile
EDIT: Ten akapit ma parę dni i jak się okazuje Empire Reinforcements Batallion rozszedł się nim zdążyliśmy go kupić. Czekamy na kolejną dostawę. Jeśli to koniec tego splashowego pudła - nowych Flagellantów i Empire Wizarda (oba pudła zawierają mnóstwo bitsów interesujących zarówno battlowców, jak i czterdziestkowców) i tak będziemy mieli na bitsy, jako pierwszy sklep na świecie Wink

A, zapomniałbym...
Zniżki nie umierają (jedynie się z lekka osłabiają) - przez cały lipiec, na to-samo-hasło-co-zwykle będziemy udzielali zniżki 20% na bitsy, 10% na blaszki i 5% na zwykłe pudła (tego ostatniego nie było!).
Very Happy

Pamiętajcie, że jesteśmy sklepem od hobbystów dla hobbystów, czyli dla Was. Jak widać po kierunku rozwijania oferty, bardzo kierujemy się czytanymi na forum głosami i opiniami. Więc jeśli macie pomysł o co powinniśmy teraz roszerzyć ofertę - tutaj pisać Smile

PS. Wkrótce wysyłamy zamówienie do HassleFree na różne przefajne bitsy, stay tuned Smile
Zly

Post by Zly »

TAK!
Dopiero co odebrana paczka i świeżo dodane do oferty sklepowej produkty
HassleFree Miniatures
https://bitspudlo.com/store/show_category/93

Figurki (i inne produkty) brytyjskiej firmy HassleFree Miniatures (https://www.hasslefreeminiatures.co.uk) skierowane są do malarzy, konwerterów, hobbystów i ogólnie osób, które już "wiedzą o co chodzi". W ich ofercie można znaleźć figurki kolekcjonerskie (bardzo dużo pięknych figurek kobiecych, niekoniecznie ubranych) oraz zestawy do konwersji - w tym słynne "głowy", które mogą być użyte komercyjnie.

Mnie osobiście najbardziej kręci "Jotun Conversion Pack" (świetne do wszelkich czterdziestkowych demonów) oraz skrzydła - pierzaste, na hełmy oraz Imogen (te ostatnie w kategorii HFX).

Zresztą, co się będę produkował - zapraszam do przejrzenia oferty BitsPudła, a jeśli to nie wystarcza, na stronę HassleFree. Bo coś czuję, że kolejne zamówienie będziemy robili niedługo Wink

----

Nowy Chaos wraz z wyjściem nowego Army Deala, czyli - jeśli wierzyć stronie GW - około 24 sierpnia. Spokojnie, odkładamy kasę na co najmniej dwie sztuki Wink

Teraz koniecznie ogarnąć się z tymi Empire Reinforcements, zalegają nam niedodane kolejny tydzień. Życie zawodowe chłoszcze.
DEMON_COLOR

Post by DEMON_COLOR »

yyy :D :D :D :D :D zdecydowanie mi się ten sklep podoba =DD ajjj!!! niebawem pierwsze zakupy...=DD
Galharen

Post by Galharen »

Wszystkie figurki HassleFree Miniatures są już wysprzedane czy jak :D ? Bo jest zerowa dostępność :?
Tomash

Post by Tomash »

Witam :)
Z tej strony druga połowa ekipy BitsPudła.

Zainteresowanie HassleFree przeskoczyło nasze oczekiwania o parę długości.

W związku z tym na początku sierpnia wysyłamy kolejne zamówienie (które tym samym powinno do nas trafić przed 14. sierpnia). Jakie figurki chcielibyście widzieć w owej dostawie?
Galharen

Post by Galharen »

Kobiety :lol:
Tomash

Post by Tomash »

Niestety jeszcze nas nie stać na sprowadzenie 90% oferty HF ;)
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Jak coś potrzebujesz to pisz do Ani - pewnie mamy...
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Tomash

Post by Tomash »

Mahoń, mam nadzieję że nie robimy Ci konkurencji sprzedając HF? Nie widziałem żadnego sklepu ani nic takiego (chociaż całe środowisko malarskie wie, że sprowadzacie HF dla siebie i znajomych :) ).
Post Reply