Coca-colę zero to chyba będą mieli w sklepach
[PL] Master of Imagination 2011
Re: [PL] Master of Imagination 2011
No jeszcze chińszczyzna...
-
Nameless
- The Better Choice

jakies zarcie bedzie, doprawie ci sam, cole zero znajdziemy, a do tego jest piwo i nocleg u mnie 
a tymczasem nie kradnijmy tematu
a tymczasem nie kradnijmy tematu
Super! Ale durum swoją drogąNameless wrote:jakies zarcie bedzie, doprawie ci sam,
No ja zawsze mam w plecaku butlę, ale może mi zabraknąć...Nameless wrote:cole zero znajdziemy,
Ależ mnie kusisz!Nameless wrote:a do tego jest piwo i nocleg u mnie
Nameless wrote:a tymczasem nie kradnijmy tematu
Myślisz, że Ignis z Rakso nas pogonią za offtop?
-
Nameless
- The Better Choice

sprobowala by dwoch modow pogonic 
zeby wrocic na temat - mam nadzieje, ze uda mi sie zawitac na waszej imprezie w przyszlym roku, niezaleznie od terminu.
zeby wrocic na temat - mam nadzieje, ze uda mi sie zawitac na waszej imprezie w przyszlym roku, niezaleznie od terminu.
-
Rakso the slayer
Frost - miałem dokładnie taką samą sytuację z ludźmi z 40k. Panuje przekonanie, że gracze to nie malarze, a malarze to nie gracze. I że jedni drugim w drogę wchodzić nie powinni, a co najwyżej pozostawać na stopie "klient - wykonawca" lub przyjaznego piwka. Mam nadzieję, że to się będzie zmieniać pomału. Ja, chociaż żadnym wybitnym malarzem nie jestem, maluje również modele do gry i (swojego czasu, gdy byłem młody i głupi oraz gdy nie dostrzegałem pewnych problemów) chciałem żeby np. moja armia Dwarfów WFB, którą gram nadawała się na konkurs. Złotego Slayera dostała więc cel był spełniony 
Niestety, podejście, że nie mam się co pchać na konkurs bo są tam lepsi ode mnie i nic nie wygram jest bardzo mocno odczuwalne i pewnie jeszcze długo się to nie zmieni. Wierzę jednak, że organizacja konkursów przy turniejach (lub turniejów przy konkursach, jak kto woli) będzie wpływać pozytywnie.
PS. Przypominam jeszcze żebyście pisali czy pasuje Wam zaproponowany przez Ignis alternatywny termin konkursu. Musimy wiedzieć to jak najszybciej, żeby móc zacząć działać
Niestety, podejście, że nie mam się co pchać na konkurs bo są tam lepsi ode mnie i nic nie wygram jest bardzo mocno odczuwalne i pewnie jeszcze długo się to nie zmieni. Wierzę jednak, że organizacja konkursów przy turniejach (lub turniejów przy konkursach, jak kto woli) będzie wpływać pozytywnie.
PS. Przypominam jeszcze żebyście pisali czy pasuje Wam zaproponowany przez Ignis alternatywny termin konkursu. Musimy wiedzieć to jak najszybciej, żeby móc zacząć działać
a powiedz, Rakso, czy byłoby to połączone z większym eventem? bo jak widzicie to była duża zaleta MoI i szkoda byłoby to tracić 
-
Rakso the slayer
Było by połączone z eventem ale ciężko powiedzieć jak wiele osób on przyciągnie bo byłby to event robiony po raz pierwszy.
-
Nameless
- The Better Choice

teoretycznie - dla mnie termin nie jest zly. konkrety bede mogl przekazac w maju 
ale np. studenci/uczniowie maja goraco w tym okresie
ale np. studenci/uczniowie maja goraco w tym okresie
Nie no właśnie jest już po maturach, a sesje przeważnie od połowy czerwca są
więc myślę że jeden weekend może się im będzie chciało odpocząć. Kwiecień czy marzec też byłby fajny ale w tym roku już nie zdążymy z organizacją, a nie chcielibyśmy co roku zmieniać terminu. Chyba że naprawdę będzie trzeba bo frekwencja nie dopisze w terminie czerwcowym.