[PL] Umpa i jego wypociny...
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Bardzo udana praca. Podoba mi się odważne podejście do "brudnych eldarów".
Nie bardzo do mnie przemawiają elementy nmm, ale z drugiej strony mogłyby bardzo psuć całość, gdyby były bardziej "świecące".
Delikatne wgniecenia na plecaku są bardzo fajne. Podkreślają jego przybrudzony charakter.
Troszkę nie leżą mi te białe szmatki. W zaglębieniach są odpowiednio ciemne, ale aż zbyt pojaśnione na końcach. Wręcz uderzają w oczy jak reklama proszku do prania. Można je było nieco stonować.
No i podstawka widzę, że MASowa (?). Jakiegoś drobnego detalu jej brakuje, może brązu rdzy?
Ładna figurynka. Pogratulować.
Pzdr
Sz.
Nie bardzo do mnie przemawiają elementy nmm, ale z drugiej strony mogłyby bardzo psuć całość, gdyby były bardziej "świecące".
Delikatne wgniecenia na plecaku są bardzo fajne. Podkreślają jego przybrudzony charakter.
Troszkę nie leżą mi te białe szmatki. W zaglębieniach są odpowiednio ciemne, ale aż zbyt pojaśnione na końcach. Wręcz uderzają w oczy jak reklama proszku do prania. Można je było nieco stonować.
No i podstawka widzę, że MASowa (?). Jakiegoś drobnego detalu jej brakuje, może brązu rdzy?
Ładna figurynka. Pogratulować.
Pzdr
Sz.
-
MartiusMarsGradivus
Serdeczne dziÄ?ki za wszelkie uwagi i komentarze
to po pierwsze a po drugie to jak zwykle poproszÄ? Was o ich kolejnÄ? gar??Ä? tym razem chcialbym pokazaÄ? mojego niedawno sko??czonego Bloodcrusher'a
Mam nadzieje, ??e siÄ? Wam spodoba.
Click to see full-sized image
Serdecznie pozdrawiam i czekam na Wasze opinie
Umpa
Click to see full-sized imageSerdecznie pozdrawiam i czekam na Wasze opinie
Umpa
-
Nameless
- The Better Choice

fajne metale, ladnie i odpowiednio poniszczone 
czerwienie troche za bardzo sie zlewaja. skora demona i pancerz juggera moglyby byc w nieco innych odcieniach. a do tego skora demona nieco plaska sie wydaje. no i podstawka zdecydowanie zbyt uboga.
podsumowujac - srodek modelu (jugger) fajna, a gora i dol (demon i podstawka) mnie fajne
czerwienie troche za bardzo sie zlewaja. skora demona i pancerz juggera moglyby byc w nieco innych odcieniach. a do tego skora demona nieco plaska sie wydaje. no i podstawka zdecydowanie zbyt uboga.
podsumowujac - srodek modelu (jugger) fajna, a gora i dol (demon i podstawka) mnie fajne
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

jak dla mnie to nie jest skonczony, bo mimo fajnych metali i detali (o, rym!
) czerwienie sa plaskie i nieciekawe - trzeba poglebic cienie i podkreslic ktawedzie dla podkreslenia ksztaltu rzezby. moze gdzieniegdzie zmienic odcien czerwieni o odrobine?
bloodletter wyglada na ledwie zaczetego.
jesli to ma byc model "na stol" to wyszeld OK. w innym przypadku - nuuuuda.
bloodletter wyglada na ledwie zaczetego.
jesli to ma byc model "na stol" to wyszeld OK. w innym przypadku - nuuuuda.