[PL] Umpa i jego wypociny...
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Wiem ze pewnie za pozno na zmiany ale ja bym widzial ten model z ogromnym dwurakiem w arrsci opieranym o zwloki kolesia. Czyli w slot palcoz wpasowalbym koncowke rekojesci miecza z ostrzem skierowanym do dolu. Na glebie jakis rycerzyk polozony przekrwawiony z pognieciana zbroja i mieczem gdzies tam wbitym pomiedzy blachy
. Ale to takie moje fantazje 
Nietypowy dobór kolorów, ale podoba mi się, choć szczerze ta figurka wygląda lepiej w prawdziwych metalikach. A przy okazji płaszcz w jakim kolorze będzie?
https://hacketo.deviantart.com/
Draw and paint stuff 2d and miniatures
working on : 4 terminators, Dark eldar Sucubuss
Draw and paint stuff 2d and miniatures
working on : 4 terminators, Dark eldar Sucubuss
Hehe no cóż rzeczywiście na zmiany już za późno.
Co do doboru kolorów to tak jakoś sam mi przyszedł ale z tym całym płaszczem to troche sie pogubiłem i tak do końca nie wiem teraz jak go pomalować. Chciałem tak jak w oryginale z niebieskiego w czerwień przejść ale pojawił sie pomysł z czymś bardziej naturalnym, brązu byłoby za dużo więc myslałem o jakiejs zgniłej zieleni na zewnątrz i moze tą czerwienią od środka. Kurcze problem w tym zeby sie to wszystko nie zlało ze sobą... Może jutro coś wymysle ale sugestie zawsze są mile widziane
Pozdrawiam!
Co do doboru kolorów to tak jakoś sam mi przyszedł ale z tym całym płaszczem to troche sie pogubiłem i tak do końca nie wiem teraz jak go pomalować. Chciałem tak jak w oryginale z niebieskiego w czerwień przejść ale pojawił sie pomysł z czymś bardziej naturalnym, brązu byłoby za dużo więc myslałem o jakiejs zgniłej zieleni na zewnątrz i moze tą czerwienią od środka. Kurcze problem w tym zeby sie to wszystko nie zlało ze sobą... Może jutro coś wymysle ale sugestie zawsze są mile widziane
Re: [PL] Umpa i jego wypociny...
Heeej witajcie po kolejnej przerwie... to już chyba norma
ale do rzeczy...
Mały update, ogromniaste fotki
ale przynajmniej wszystko będzie widać
Click to see full-sized image
to póki co tyle... narazie mam nadzieje, że uda mi się poczynić kroki w kierunku skończenia pewnego dużego wilczka
no to tyle lece malować a Wy moi mili goście wiecie... oceniajcie
Pozdrawiam!
Mały update, ogromniaste fotki
Click to see full-sized imageto póki co tyle... narazie mam nadzieje, że uda mi się poczynić kroki w kierunku skończenia pewnego dużego wilczka
no to tyle lece malować a Wy moi mili goście wiecie... oceniajcie
Pozdrawiam!
-
Nameless
- The Better Choice

Re: [PL] Umpa i jego wypociny...
wiemy jak potrafisz malowac, wiec to chyba jescze gleboki wip jest...
ja czekam az sie rozpedzisz, potem bedzie mozna komentowac
ja czekam az sie rozpedzisz, potem bedzie mozna komentowac