[PL] Umpa i jego wypociny...

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
dead

Re: [PL] Umpa i jego wypociny...

Post by dead »

hmmm zaduma - fajne barwy tego plaszczyka ale mimo pasujacych kolorow jakos wg mnei te plaszczyzny srednio pasuja do siebie ... dalbym cos bardziej niebieskiego/bletkitnego z tylu - jakos mi to lepiej pasowaloby do tej zbrojki ... ale pomijajac moje wzgledy estetyczne to patrzac na sam tyl plaszcza to stwierdzam ze bardzo przyjemnie to wyglada - ciekawie i bdb rozlozone cienie - brak jeszcze tylko odrobiny plynnosci miejscami (choc takiej jaka jest i tak zazdroszcze :P). armorek bardzo ladnie wyszedl ... czekam na dalsze zdjecia bo zastanawiam sie co pojdzie jeszcze do dopieszczania a co zostanie przykryte np freehendami
IRKUCK

Post by IRKUCK »

metaliki niezle sie prezentuja ale plaszcz (moze inaczej bedzie wyglada w fazie koncowej ) ale kolor fioletowy jakos mi nie pasuje tutaj... zeby cos wiecej powiedziec trzeba poczekac na kolejne fotki :D
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
umpa

Post by umpa »

Jakby to powiedziec pół konceptu ( bo pół jest ok) poszło w las... przestał mi pasować ten fiolet i beż... tylko co teraz... chyba skończe wilczka w końcu zostało pomalować podstawkę i trochę go dopieścić... zdjęcia wkrótce...
pozdrawiam!
sea.man
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by sea.man »

Metaliki są pierwsza klasa, bardzo ciekawie to wyszło.
Osobiście to wolałbym aby kolory płaszcza były odwrócone - fioletowy na górze, a zielony od spodu. Ale to tylko takie moje widzi-mi-się
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Wisnia

Post by Wisnia »

Gdybym zobaczył Twoją pracę bez podpisu autora, pomyślałbym, że to dzieło Automatona :) Świetnie wyszły Ci metaliki, podoba mi się też ten beż (Człowieku.Morze, nie pomyliło Ci się coś aby? :wink:) na płaszczu... Ale, skoro chcesz to zmienić... :wink: No i wbrew powszechnej opinii, podoba mi się podstawka :D Jakoś dziwnie pasuje mi do tego modelu, tylko ten płaszczyk mógłby mieć bardziej wyblakłe kolory.

Pozdrawiam

Wisnia
sea.man
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by sea.man »

podoba mi się też ten beż (Człowieku.Morze, nie pomyliło Ci się coś aby? :wink:) na płaszczu... Ale, skoro chcesz to zmienić... :wink:
spoko, to tylko moja fanaberia :D
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Wisnia

Post by Wisnia »

Ach, to luz :wink:

:mrgreen:

Pozdrawiam

Wisnia
umpa

Post by umpa »

Oh witajcie ponownie dziękuje za cały feedback i wybaczcie za nieobecność... norma ;)
Tak więc znowu coś nowego i jak zwykle jeszcze nie jest to skończone. Taka mała odskocznia od Keliana... kiedys go skończe moze nawet całkiem niedługo, cóż czas pokaże :) tak jakos mam, że zawsze jest jakaś jedna rzecz, która mi nie pasuje i nie wiem co z nią zrobić no i tak stoją później niepokończone te figurki no ale dobra za późno na rozważania.
Tymczasem Oniwaban...

ImageClick to see full-sized image

Tak mi sie spodobał wiec postanowiłem zrobić sobie mojego :)
Ciągle to WIP ale taki zaawansowny... komentarze jak zawsze bardzo mile widziane

Pozdrawiam!
kacper_gda

Post by kacper_gda »

Z jakiego systemu jest ta figurka? Co do malowania to zielony mi sie bardzo podoba, lubie takie jaskrawe kolorki ostatnio :) A mieczyk przydalo by sie pociagnac bialym w niektorych miejschach jeszcze
umpa

Post by umpa »

Jesli czegos nie poplątałem to systemem jest Infinity a producent to Corvus Belli.
Post Reply