[PL] Umpa i jego wypociny...
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Umpa i jego wypociny...
hmmm zaduma - fajne barwy tego plaszczyka ale mimo pasujacych kolorow jakos wg mnei te plaszczyzny srednio pasuja do siebie ... dalbym cos bardziej niebieskiego/bletkitnego z tylu - jakos mi to lepiej pasowaloby do tej zbrojki ... ale pomijajac moje wzgledy estetyczne to patrzac na sam tyl plaszcza to stwierdzam ze bardzo przyjemnie to wyglada - ciekawie i bdb rozlozone cienie - brak jeszcze tylko odrobiny plynnosci miejscami (choc takiej jaka jest i tak zazdroszcze
). armorek bardzo ladnie wyszedl ... czekam na dalsze zdjecia bo zastanawiam sie co pojdzie jeszcze do dopieszczania a co zostanie przykryte np freehendami
metaliki niezle sie prezentuja ale plaszcz (moze inaczej bedzie wyglada w fazie koncowej ) ale kolor fioletowy jakos mi nie pasuje tutaj... zeby cos wiecej powiedziec trzeba poczekac na kolejne fotki 
Jakby to powiedziec pół konceptu ( bo pół jest ok) poszło w las... przestał mi pasować ten fiolet i beż... tylko co teraz... chyba skończe wilczka w końcu zostało pomalować podstawkę i trochę go dopieścić... zdjęcia wkrótce...
pozdrawiam!
pozdrawiam!
Metaliki są pierwsza klasa, bardzo ciekawie to wyszło.
Osobiście to wolałbym aby kolory płaszcza były odwrócone - fioletowy na górze, a zielony od spodu. Ale to tylko takie moje widzi-mi-się
Osobiście to wolałbym aby kolory płaszcza były odwrócone - fioletowy na górze, a zielony od spodu. Ale to tylko takie moje widzi-mi-się
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
-
Wisnia
Gdybym zobaczył Twoją pracę bez podpisu autora, pomyślałbym, że to dzieło Automatona
Świetnie wyszły Ci metaliki, podoba mi się też ten beż (Człowieku.Morze, nie pomyliło Ci się coś aby?
) na płaszczu... Ale, skoro chcesz to zmienić...
No i wbrew powszechnej opinii, podoba mi się podstawka
Jakoś dziwnie pasuje mi do tego modelu, tylko ten płaszczyk mógłby mieć bardziej wyblakłe kolory.
Pozdrawiam
Wisnia
Pozdrawiam
Wisnia
spoko, to tylko moja fanaberiapodoba mi się też ten beż (Człowieku.Morze, nie pomyliło Ci się coś aby?) na płaszczu... Ale, skoro chcesz to zmienić...
miniatures painted:
Oh witajcie ponownie dziękuje za cały feedback i wybaczcie za nieobecność... norma 
Tak więc znowu coś nowego i jak zwykle jeszcze nie jest to skończone. Taka mała odskocznia od Keliana... kiedys go skończe moze nawet całkiem niedługo, cóż czas pokaże
tak jakos mam, że zawsze jest jakaś jedna rzecz, która mi nie pasuje i nie wiem co z nią zrobić no i tak stoją później niepokończone te figurki no ale dobra za późno na rozważania.
Tymczasem Oniwaban...
Click to see full-sized image
Tak mi sie spodobał wiec postanowiłem zrobić sobie mojego
Ciągle to WIP ale taki zaawansowny... komentarze jak zawsze bardzo mile widziane
Pozdrawiam!
Tak więc znowu coś nowego i jak zwykle jeszcze nie jest to skończone. Taka mała odskocznia od Keliana... kiedys go skończe moze nawet całkiem niedługo, cóż czas pokaże
Tymczasem Oniwaban...
Click to see full-sized imageTak mi sie spodobał wiec postanowiłem zrobić sobie mojego
Ciągle to WIP ale taki zaawansowny... komentarze jak zawsze bardzo mile widziane
Pozdrawiam!
-
kacper_gda
Z jakiego systemu jest ta figurka? Co do malowania to zielony mi sie bardzo podoba, lubie takie jaskrawe kolorki ostatnio
A mieczyk przydalo by sie pociagnac bialym w niektorych miejschach jeszcze
Jesli czegos nie poplątałem to systemem jest Infinity a producent to Corvus Belli.