[PL] Umpa i jego wypociny...
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Umpa i jego wypociny...
rzeczywiscie Lathiem wyglada nieco inaczej w rzeczywistosci niz na fotkach.. znaczy sie na fotkach niektore elementy wygladaja lepiej (np skora).. no ale przynajmniej mozesz poprawic model majac fotki za niezly wzor 
Stop competing with others. Start competing with yourself.

True true, Lathiema nie ruszam, zostawiam jak jest i niech sobie będzie staruszek
a teraz garść nowych jak zwykle przeogromnych zdjęć (chyba sie juz nie naucze robić jakichś normalnych :/) jakby co to jeszcze WIP moze zaawansowany a WIP
Click to see full-sized image
To by było tyle w tym roku, następne w nowym
Oceniajcie i piszcie co tam mozna poprawic czy cos z reszta wiecie.
Pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego!
Click to see full-sized imageTo by było tyle w tym roku, następne w nowym
Oceniajcie i piszcie co tam mozna poprawic czy cos z reszta wiecie.
Pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego!
-
kacper_gda
Jak narazie prezentuje sie niezle. Moim zdaniem spodnie wyszly najlepiej. Czekam na gotowa prace 
ładna szmatka ta niebieskia ale rzeźba figurki jakaś taka dziwna...

no bo to słynny Ninja obszczymurekGildor wrote:ładna szmatka ta niebieskia ale rzeźba figurki jakaś taka dziwna...
ale tak - majcioch fajniusie i ten biało zielony bardzo fajny
Nieno ninja zapowiada sie bardzo fajnie
podobają mi się bardzo jego spodnie 
Fajny, ale ja bym chyba wszystkie te "ochraniacze" pociągnął tak na zielonkawo-biało jak na łapkach.
Pozdro!
Pozdro!
Cold "Strobe Light Network"
Po długiej przerwie coś starego bo nowego nic nie ma i jakoś sie na nic narazie zabardzo nie zapowiada.
Coś nie mogę się zebrać no ale póki co figsy stoją sobie na podstawkach i jest ich 4 więc może się coś na dniach uda.
Póki co jedźcie po całości
Pozdrawiam!
Coś nie mogę się zebrać no ale póki co figsy stoją sobie na podstawkach i jest ich 4 więc może się coś na dniach uda.
Póki co jedźcie po całości
Click to see full-sized imagePozdrawiam!
Figsa bardzo fajna. Podoba mi się niebieski kolorek, podstawka też ciekawie malowana.
Sama rzeźba to chyba tragedia,co?
Sama rzeźba to chyba tragedia,co?

Dzięki Gildorze. Co do rzeźby to owszem jest trochę dziwna ale generalnie mi sie nawet podoba, problem miałem z tym, że na masce/chełmie prawa strona ta czołowa była jakoś źle odlana wiec musiałem troche skrobać a tak to raczej bez złych wrażeń.