[PL] Dead Workshop - w koncu przyszla na mnie pora !
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
-
Akasha
Skrzydełko mu się urwało, temu smoku!
Jak dla mnie żywcem wyjęty z kreskówek Warner Bros, ale na stół pierwszoklaśny i bardzo sympatyczny. Podoba mi się kolorystyka, choć te ostre kontrasty i ogólna budowa smoka podlatują mi-nie wiedzieć czemu-czymś w rodzaju transformera...
A na skałce dodaj jodłującego Austriaka, będzie oryginalnie
A na skałce dodaj jodłującego Austriaka, będzie oryginalnie
Re: [PL] Dead Workshop - w koncu przyszla na mnie pora !
W bialym kolorze troche brakuje glebi ale tak pozatym niezle sie prezentuje 
no i skala jest troszke od dopracowania imho jest troche za jasna
no i skala jest troszke od dopracowania imho jest troche za jasna
Click to see full-sized image
Click to see full-sized imagemała Ania robiona dla duzej ANI
nauczka na przyszlosc jest tez taka ze nie nalezy nakladac matowego lakieru na bardzo wysycone kolory bo po prostu barwy nikna i trzeba zaczynac robote od poczatku ... tak samo niektore kwiatki mi powychodzily tak jak je chcialem pomalowac a niektore niestety nie ... pierwsza tak mala powierzchnia ktora wymagala tak malych detali i stwierdzam ze przez dluzyszy czas niemalowania moje umiejetnosci zdeka spadly ... cale szczescie ostatnie kwiatki wyszly takie jakie chcialem zeby wyszly
Tak samo twarz - moze na zdjeciu wyszla wzglednie gladko ale w rzeczywistosci przez podwojne przemalowanie miejscami za malo ...
W ogolnym rozrachunku wiele sie nauczylem na tym modelu i jestem wzglednie z niego zadowolony. Mialem inne wyobrazenie jak pomalowac kiecke ale niestety marzenia to jedna sprawa wyobrazenia to inna a rzeczywistosc jest gorsza i ciezko jest milimetrowe detale smarowac z mega precyzja
Reszte moze spokojnie Ania napisac gdyz ma dostep do tej kruszyny
pozdrawiam
Czekając na lepsze foty muszę napisać, że bardzo mi się podoba!
Super klimat i świetny pomysł na kimono. Freehandy z tej odległości
wyglądają OK, a to trudna sztuka jest.
Co to za model i skąd go można dostać?
Super klimat i świetny pomysł na kimono. Freehandy z tej odległości
wyglądają OK, a to trudna sztuka jest.
Co to za model i skąd go można dostać?
*** de gustibus non est disputandum ***