A na razie czeka mnie nocna jazda samochodem, bo zeby dojechac tam na 10 w taka pogode to musze chyba wyjechac gdzies o 4
[PL] GOLDEN DEMON Polska 2008
-
Wisnia
Po pierwsze, to mam nadzieję, że szybko zakupię wejściówkę i Was znajdę
Po drugie, mam nadzieję, że zdarzę Cię Aniu złapać na czas i wpłacić te 10 zł. Lekko bym się poirytował, gdyby okazało się, że trochę się spóźniłem i już nie ma bonu-wejściówek dla mnie i kumpla...
Mam pytanie... Wspólne malowanie będzie się odbywało na terenie targów z inicjatywy GW, tak? Rozumiem, że własnych farbek w takim razie przywozić nie trzeba, ale pędzle tak. Przywiozę jeden, już mocno sfatygowany, ale jeśli go possać (
) to robi się całkiem znośny. Z dwa pędzle pewnie kupię na miejscu.
PS: Alvarez, ja sobie pozwiedzam Poznań, idąc piechotą z targów na imprezę.
Pozdrawiam
Wisnia
Mam pytanie... Wspólne malowanie będzie się odbywało na terenie targów z inicjatywy GW, tak? Rozumiem, że własnych farbek w takim razie przywozić nie trzeba, ale pędzle tak. Przywiozę jeden, już mocno sfatygowany, ale jeśli go possać (
PS: Alvarez, ja sobie pozwiedzam Poznań, idąc piechotą z targów na imprezę.
Pozdrawiam
Wisnia
-
Wisnia
Oczywiście brak edycji postów boli... Przepraszam, za drugiego z rzędu.
Bohun, a skąd Ty jedziesz? Ja wyjeżdżam z okolić Warszawy, dokładnie 64 km na północy-zachód od Stolycy. Zamierza opuścić miejsce zamieszkania w granicach godziny 7 rano. Planuje wyrobić się do Poznania na 10. Choć rzeczywiście, pogoda może podróż znacznie przedłużyć i zastanawiam się, czy nie wyjechać wcześniej.
Pozdrawiam
Wisnia
Bohun, a skąd Ty jedziesz? Ja wyjeżdżam z okolić Warszawy, dokładnie 64 km na północy-zachód od Stolycy. Zamierza opuścić miejsce zamieszkania w granicach godziny 7 rano. Planuje wyrobić się do Poznania na 10. Choć rzeczywiście, pogoda może podróż znacznie przedłużyć i zastanawiam się, czy nie wyjechać wcześniej.
Pozdrawiam
Wisnia
jestes na liscie, to sie nie przejmujWisnia wrote:Po drugie, mam nadzieję, że zdarzę Cię Aniu złapać na czas i wpłacić te 10 zł. Lekko bym się poirytował, gdyby okazało się, że trochę się spóźniłem i już nie ma bonu-wejściówek dla mnie i kumpla...![]()
nie - z naszej inicjatywy, ale za przyzwoleniem i pomocą GWWisnia wrote:Mam pytanie... Wspólne malowanie będzie się odbywało na terenie targów z inicjatywy GW, tak? Rozumiem, że własnych farbek w takim razie przywozić nie trzeba, ale pędzle tak.
ustalaliśmy z Szamanem, że udostępni miejsca do wspólnego malowania, farby, pędzle i jakieś "darmówki" do malowania, a my zadbamy o zorganizowanie tego, żeby coś tam się działo
zobaczymy na miejscu ile nam dadzą miejsca i materiałów...
lepiej być ostrożnym...
przygotowaliśmy trochę atrakcji (jak choćby demo malowania/rzeźbienia, wspólne malowanie, konkursiki-wypełniacze czasu), ale co do warunków lokalowych i materiałów musimy zdać się na GW.
-
Wisnia
@ Mahoń - dzięki za odpowiedź, uspokoiłeś mnie trochę. Rozumiem, że pędzle ze sobą tez nie brać.
@ Bohun - tak, samochodem. Co prawda, nie mam jeszcze prawa jady (robi się), rodziciel mój mnie przywiezie. Do Warszawy jedzie w około 30 min, ale zdaję sobie sprawę z tego, że droga do Poznania to nie to samo, co jak w morde strzelił z Płońska (moja miejscowość) do Warszawy. Podróż może potrwać dłużej, niż 3 godziny...
Pozdrawiam
Wisnia
@ Bohun - tak, samochodem. Co prawda, nie mam jeszcze prawa jady (robi się), rodziciel mój mnie przywiezie. Do Warszawy jedzie w około 30 min, ale zdaję sobie sprawę z tego, że droga do Poznania to nie to samo, co jak w morde strzelił z Płońska (moja miejscowość) do Warszawy. Podróż może potrwać dłużej, niż 3 godziny...
Pozdrawiam
Wisnia
-
elvers
-
Urbik
Cześć, własnie przeczytałem info o ustalaniu liczby osób na wieczornej imprezie. Niestety, nie będę mógł się na niej pojawić (uczelnia wzywa), więc możecie wykreślić mnie z listy. Sory, że tak późno Was o tym powiadamiam, ale nie byłem do końca pewien, jak ułoży się kilka spraw -mam jednak nadzieję, że znajdzie się jakiś chętny (z pewnością nie jeden
) na zajęcie mojej miejscówki.
Przez ostatni tydzień spałem po 3-4h dziennie, męcząc mojego priesta do singla WFB. Na jego dokończenie zabrakło mi ok. 2-4 dni, jako, że maluję jeszcze dość wolno. W tym roku pojawię się jedynie w roli widza, ale na następną edycję przygotuję się na pewno z odpowiednim wyprzedzeniem
Przez ostatni tydzień spałem po 3-4h dziennie, męcząc mojego priesta do singla WFB. Na jego dokończenie zabrakło mi ok. 2-4 dni, jako, że maluję jeszcze dość wolno. W tym roku pojawię się jedynie w roli widza, ale na następną edycję przygotuję się na pewno z odpowiednim wyprzedzeniem