[PL] GOLDEN DEMON Polska 2008

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Bohun

Post by Bohun »

Tez bym chetnie zobaczyl Poznan.

A na razie czeka mnie nocna jazda samochodem, bo zeby dojechac tam na 10 w taka pogode to musze chyba wyjechac gdzies o 4 :shock:
Wisnia

Post by Wisnia »

Po pierwsze, to mam nadzieję, że szybko zakupię wejściówkę i Was znajdę :) Po drugie, mam nadzieję, że zdarzę Cię Aniu złapać na czas i wpłacić te 10 zł. Lekko bym się poirytował, gdyby okazało się, że trochę się spóźniłem i już nie ma bonu-wejściówek dla mnie i kumpla... :oops:

Mam pytanie... Wspólne malowanie będzie się odbywało na terenie targów z inicjatywy GW, tak? Rozumiem, że własnych farbek w takim razie przywozić nie trzeba, ale pędzle tak. Przywiozę jeden, już mocno sfatygowany, ale jeśli go possać ( :roll: ) to robi się całkiem znośny. Z dwa pędzle pewnie kupię na miejscu.

PS: Alvarez, ja sobie pozwiedzam Poznań, idąc piechotą z targów na imprezę. :wink:

Pozdrawiam

Wisnia
Wisnia

Post by Wisnia »

Oczywiście brak edycji postów boli... Przepraszam, za drugiego z rzędu.

Bohun, a skąd Ty jedziesz? Ja wyjeżdżam z okolić Warszawy, dokładnie 64 km na północy-zachód od Stolycy. Zamierza opuścić miejsce zamieszkania w granicach godziny 7 rano. Planuje wyrobić się do Poznania na 10. Choć rzeczywiście, pogoda może podróż znacznie przedłużyć i zastanawiam się, czy nie wyjechać wcześniej.

Pozdrawiam

Wisnia
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Wisnia wrote:Po drugie, mam nadzieję, że zdarzę Cię Aniu złapać na czas i wpłacić te 10 zł. Lekko bym się poirytował, gdyby okazało się, że trochę się spóźniłem i już nie ma bonu-wejściówek dla mnie i kumpla... :oops:
jestes na liscie, to sie nie przejmuj :)
Wisnia wrote:Mam pytanie... Wspólne malowanie będzie się odbywało na terenie targów z inicjatywy GW, tak? Rozumiem, że własnych farbek w takim razie przywozić nie trzeba, ale pędzle tak.
nie - z naszej inicjatywy, ale za przyzwoleniem i pomocą GW
ustalaliśmy z Szamanem, że udostępni miejsca do wspólnego malowania, farby, pędzle i jakieś "darmówki" do malowania, a my zadbamy o zorganizowanie tego, żeby coś tam się działo

zobaczymy na miejscu ile nam dadzą miejsca i materiałów...
lepiej być ostrożnym...

przygotowaliśmy trochę atrakcji (jak choćby demo malowania/rzeźbienia, wspólne malowanie, konkursiki-wypełniacze czasu), ale co do warunków lokalowych i materiałów musimy zdać się na GW.
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Bohun

Post by Bohun »

@ Wisnia: A jedziesz samochodem? W 3 godziny mozez miec powazny problem ze zdazeniem, a zapowiadaja mroz, wiec bedzie "szklanka"

Ja jade z Warszawy. 4 to moze lekka przesada, ale chce byc jak najwczesniej, najwyzej jeszcze oblece troche Poznania a nie lubie sie spozniac 8)
Wisnia

Post by Wisnia »

@ Mahoń - dzięki za odpowiedź, uspokoiłeś mnie trochę. Rozumiem, że pędzle ze sobą tez nie brać.

@ Bohun - tak, samochodem. Co prawda, nie mam jeszcze prawa jady (robi się), rodziciel mój mnie przywiezie. Do Warszawy jedzie w około 30 min, ale zdaję sobie sprawę z tego, że droga do Poznania to nie to samo, co jak w morde strzelił z Płońska (moja miejscowość) do Warszawy. Podróż może potrwać dłużej, niż 3 godziny...

Pozdrawiam

Wisnia
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Nie powiedziałem, że niczego nie brać - napisałem tylko, że organizacja materiałów leży w rękach GW.
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Wisnia

Post by Wisnia »

Ok, czyli ostatecznie biorę :wink:

Pozdrawiam

Wisnia
elvers

Post by elvers »

Jak tam prace?
ja niestety przez ingerencje osoby z zewnątrz <dokłądniej mojego psa> musiałem zrezygnować z jednej kategorii tak więc pozostaje:
Diorama
W40k Vehicle / Open
LotR

ostateczne poprawki i jutro już GD!! :)
Urbik

Post by Urbik »

Cześć, własnie przeczytałem info o ustalaniu liczby osób na wieczornej imprezie. Niestety, nie będę mógł się na niej pojawić (uczelnia wzywa), więc możecie wykreślić mnie z listy. Sory, że tak późno Was o tym powiadamiam, ale nie byłem do końca pewien, jak ułoży się kilka spraw -mam jednak nadzieję, że znajdzie się jakiś chętny (z pewnością nie jeden ;) ) na zajęcie mojej miejscówki.
Przez ostatni tydzień spałem po 3-4h dziennie, męcząc mojego priesta do singla WFB. Na jego dokończenie zabrakło mi ok. 2-4 dni, jako, że maluję jeszcze dość wolno. W tym roku pojawię się jedynie w roli widza, ale na następną edycję przygotuję się na pewno z odpowiednim wyprzedzeniem ;)
Locked