[PL] Konkurs Malarski 'Hussar 2010' - Warszawa 23.10.2010
Re: [PL] Konkurs Malarski 'Hussar 2010' - Warszawa 23.10.201
Co do mojej obecności to nie wiem chętnie bym się zjawił, ale nie jestem pewien czy będę mieć czas na razie mam luz na studiach, ale co będzie za 20 dni to nikt nie wie... Nie mniej teraz bliżej do Wawy mam, więc może mi się uda niestety nie sądzę abym coś wystawiał nie mniej miło by było znowu spotkać ludzi ;].
https://hacketo.deviantart.com/
Draw and paint stuff 2d and miniatures
working on : 4 terminators, Dark eldar Sucubuss
Draw and paint stuff 2d and miniatures
working on : 4 terminators, Dark eldar Sucubuss
Planuję wlecieć!
Długo pewnie nie pobędę (jestem zniewolona przez małego glonojada
) ale fajnie było by się zobaczyć. To oczywiście pobożne życzenie, a zweryfikuje je życie.
Prawie nie mam co pokazać, ale chyba nie ma takiej zasady, że z pustymi rękami nie wpuszczacie?
Długo pewnie nie pobędę (jestem zniewolona przez małego glonojada
Prawie nie mam co pokazać, ale chyba nie ma takiej zasady, że z pustymi rękami nie wpuszczacie?
Ten konkurs to przede wszystkim chyba najlepsza impreza integracyjna w Polsce, gdzie tak na prawdę, najfajniejsze jest spotkać innych malarzyAna wrote:Planuję wlecieć!![]()
Długo pewnie nie pobędę (jestem zniewolona przez małego glonojada) ale fajnie było by się zobaczyć. To oczywiście pobożne życzenie, a zweryfikuje je życie.
Wiec przyjeżdżaj nawet z "pustymi" rękoma!
Slawol, Slawol jak tam Twoje prace na Hussara??
Robi się jedna póki co i staram się nie spieszyć... Jak zdążę, to coś dorzucę możeCamelson wrote:Slawol, Slawol jak tam Twoje prace na Hussara??
A odnośnie ogarniania i imprezy - ja chyba nie dam rady zlądować w piątek w Warszawie - będę raczej w sobotę z rana, a przynajmniej tak planuję.
mały update w kwestii 'przykufelkowego spotkania pokonkursowego' - klepnąłem knajpkę w DK - bynajmniej nie ze względu na jakiś patriotyzm lokalny czy też jakieś profity dla organizatora za sprzedane % - od godz. 18.00tej cały lokal będzie dla Was, przykładowe piwko, powiedzmy żywiec 0.5l - 5pln, nie będzie muzy 'live' i będę mógł Was tam osobiście zaprowadzić
totalnie niezadowoleni z takiego obrotu sprawy proszeni są o bombardowanie mnie pm'kami lub przekonywanie tutaj, że to
pomysł - jeszcze spokojnie mogę to odkręcić i wysłać Was gdzieś do centrum... w ciemność, śnieg, mróz i zamieć...
totalnie niezadowoleni z takiego obrotu sprawy proszeni są o bombardowanie mnie pm'kami lub przekonywanie tutaj, że to
Pain heals, chicks dig scars, glory lasts forever...
Też uważam ze na miejscu bedzie lepiej 
fajnie, najważniejsze że z góry wiadomo 
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
W ramach niesmacznego żartu niezadowolonych możesz otulić w szaliki "Widzew łódź" i posłać "do baru" w okolice wschodniegojon wrote:.... i wysłać Was gdzieś do centrum... w ciemność, śnieg, mróz i zamieć...
Tak na poważnie, impreza na miejscu jest OK, nie trzeba będzie robić migracji ludzi(zawsze ktoś się zawieruszy).
mr_Denial wrote:W ramach niesmacznego żartu niezadowolonych możesz otulić w szaliki "Widzew łódź" i posłać "do baru" w okolice wschodniego
Pain heals, chicks dig scars, glory lasts forever...