[PL] Malunki REDAVA
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Malunki REDAVA
noooo caly oddzial robi wrazenie..Nameless wrote:banshees sa rewelacyjne
Stop competing with others. Start competing with yourself.

Nooo... taki oddział + fajna podstawka i wioooooo na konkurs 
W zasadzie mam zapewne trochę inną technikę malowania więc powiem jakich kolorków używałem od najciemniejszego do najjaśniejszego.Jak robiles pancerze tzn. kolor ?
1. Podkład z Charadon Granite GW Fundation.
2. Następnie rozjaśniałem Charadon Granite aż do Mieszanki Terra Earth z Bestial Brown (proporcje 2:1),
3. Następnie wyprowadziłem kolor aż do Bleached Bone.
4. Krawędzie potraktowane są mieszanką Bleached Bone z Białym (1:1)
Mam nadzieję, że takie wytłumaczenie wystarczy
Mam tylko chyba jeszcze za mało dorobione są te Banshee sądząc po tym jakie prace widywałem na zdjęciach i na ostatnim polskim Golden DemonieNooo... taki oddział + fajna podstawka i wioooooo na konkurs
A tak swoją drogą to będzie w okolicach wakacji jakiś konkurs malarski ?? No i czy odbędzie się w ty roku Slayer of Demons ??
-
Nameless
- The Better Choice

mialbys spore szanse na dobry wynik...moge sie wymadrzac w tym temacieREDAV wrote:Mam tylko chyba jeszcze za mało dorobione są te Banshee sądząc po tym jakie prace widywałem na zdjęciach i na ostatnim polskim Golden Demonie
No banshee super
będą na pewno wzbudzać zazdrość na turniejach, bardzo ładnie, równo w jednym stylu pomalowana, nic dodać nic ująć, po prostu świetnie 
Czesc. odlot! w calosci wygladaja super. jakbym to na stole zobaczyl, to az by mi bylo szkoda do tego strzelac