Hmm, spodziewałem się po Tobie trochę więcej. Ale pewnie to efekt tego, że to model "do grania"...
brzuch mógłby być bardziej rozjaśniony, bo wygląda plastikowo a nie jaszczurzo
na pysku przydałoby się nałożyć cienie a nie tylko rozjaśnienia
a skrzydła są pomalowane smugowato - blendingowi trochę brakuje
jak do grania to OK, ale co nieco można by jeszcze poprawić
za to bardzo podobają mi się naturalne i wiarygodne kolory, bez przesadnego nasycenia
[PL] Dead Workshop - w koncu przyszla na mnie pora !
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

-
Demi_morgana
- Chest of Colors

A szczerze to Bestyjka jest zywa a nie martwa
tzn jeszcze z zalozenia mialabyc zywa
a nie zwloki
nie mialem czasu aby go wymodelowac tak aby jeszcze smielej sie wygial (przy okazji i umiejetnosci GS u mnie lezy ^^") usilujac odrabac smokulcowi raczke ale z 2 str jak oslabl bestyjek to moglby tak zwisac
owszem ogolem skora po macoszemu potraktowana - tak jak i wszystko malowane glownie pod katem przeznaczenia - grania
Acha sry ale nie moge wyedytowac ... - brzuszek z checia bym rozjasnil ale juz nei wiem czego mam dodac do goblin greena aby nie wchodzil tak ostro w bialy ... (a jest to moja najjasniejsza farbka
z zieleni) czy jeszcze zolc + bialy czy z brazow moze postarac sie cos wymodzic ?? bo pewnie bede to zmienial ...
Click to see full-sized image
Click to see full-sized imageSlonce troche figli platalo wiec jedna sa leko jasniejsze inne lekko ciemniejsz foty
A i ma to pasowac do tego smoka co walnalem ... wyzej
pozdrawiam