Z Częstochowy jadę.
[PL] Konkurs Malarski 'Hussar 2010' - Warszawa 23.10.2010
Re: [PL] Konkurs Malarski 'Hussar 2010' - Warszawa 23.10.201
Pomyślę o promocji 
Z Częstochowy jadę.
Z Częstochowy jadę.
-
Maryjusz
No wiesz Mahoniu im głębiej w piwniczce, tym, bardziej zakonserwowane i ponoć takie świeże jak z reklamy... no nie mówię już o tym, że odpowiednio schłodzone ;-D. A jeszcze jakie towarzystwo doborowe do tego, by tę pianę spijać.
no i co ci mam powiedzieć na temat tego towarzystwa? 
Napisalbym ,ze bede ale jak mi znowu cos wypadnie to uslysze ...
Niemniej siedze 10h i katuje figsy ...
p.s-wstepnie zalatwilem sobie wolne w robocie ale poytanko do organizatorow ... Mozliwe ze bede musial do roboty pojechac tzn. wpadne rano ,zglosze prace , pojade do roboty i przyjade na sam koniec (jakbym sie nie wyrobil jest mozliwosc zostawienia figsow u orgow i odebrania nastepnego dnia ? Bo jak rozumiem jakis organizator z wawy jest
). Mysle ze to taka ostateczna ostatecznosc do ktorej mam nadzieje nie dojdzie ,ale wole sie spytac co by potem zdziwienia nie bylo 
p.s-wstepnie zalatwilem sobie wolne w robocie ale poytanko do organizatorow ... Mozliwe ze bede musial do roboty pojechac tzn. wpadne rano ,zglosze prace , pojade do roboty i przyjade na sam koniec (jakbym sie nie wyrobil jest mozliwosc zostawienia figsow u orgow i odebrania nastepnego dnia ? Bo jak rozumiem jakis organizator z wawy jest

-
Maryjusz
To raczej nasi herbowi powinni martwić się o to, co powiedzieć na takie towarzystwo. A nowy nabytek, który od piwa imię przejął troszkę taki niewymiarowy jaky go 
dobrze rozumiesz - taki najbardziej 'organizacyjny' organizator jest jeden - czyli ja - przy okazji jestem z wawy i możesz zostawić u mnie co będziesz chciał i odebrać w niedzielęszczurek_ wrote:poytanko do organizatorow ... Mozliwe ze bede musial do roboty pojechac tzn. wpadne rano ,zglosze prace , pojade do roboty i przyjade na sam koniec (jakbym sie nie wyrobil jest mozliwosc zostawienia figsow u orgow i odebrania nastepnego dnia ? Bo jak rozumiem jakis organizator z wawy jest
Pain heals, chicks dig scars, glory lasts forever...
łap mnie na komórę (w pm) jak już będziesz wybierał się do DKFlameon wrote:A czy dało by się z kimś zgadać żeby pomógł mi dotrzeć na miejsce konkursu? Warszawy zbyt dobrze nie znam i wolałbym przez pomyłkę nie wylądować w jakieś szemranej okolicy jak to mi sie już w innych miastach ( i samej wawie też ) zdarzało
fajnie jakby ludzie teraz mieli plakietki z nickiem przyczepione w widocznym miejscu;)
No to róbcie plakietki róbcie!
WT zapewniam że będzie miał - żeby nie było że tylko tłum podrzegam.
WT zapewniam że będzie miał - żeby nie było że tylko tłum podrzegam.
nie róbcie - zamiast biletu dostaniecie identyfikator na którym będziecie mogli wpisać nazwisko, xywę albo nic wedle uznania