uuuuu plasko..
koncepcja fajna ale przydalyby sie mocne kontrasty na pancerzu..
brakuje tez fajnie opracowanych metalikow (RMM)
[PL] Nora Sławola [17.03.17 - Cornelius]
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Warsztat Slawola (31.10.10 - FW Nurgle Dreadnought)
Stop competing with others. Start competing with yourself.

Może i trochę płasko ale brudzing jak dla mnie na wysokim poziomie
Przekonałeś mnie do tego modelu
Przekonałeś mnie do tego modelu

no brudzing ok, podoba mi sie ze jest bardziej kontrolowany niz na wczesniejszych pracach.. przynajmniej tak mi sie wydajeGildor wrote:Może i trochę płasko ale brudzing jak dla mnie na wysokim poziomie![]()

Bardzo "Slawolowy" a do tego bardzo udany, aż chce się wymalować takiego "brudasa" 
Drednot jest fajny bardzo, ale jak napisał kacpero, jest płaski.
ja sam bardzo boje się "wyciągac światło" bo zawsze myśle ze zepsuje i cała praca pojdzie na marne, chociaz coraz lepiej mi to wychodzi 
Ogólnie poza tym mi sie bardzo podobał ten drednot na zywo, a na zdjęciu jeszcze bardziej
A co teraz Slawollo maluje?
Ogólnie poza tym mi sie bardzo podobał ten drednot na zywo, a na zdjęciu jeszcze bardziej
A co teraz Slawollo maluje?
Zlecenia... Mam nadzieję zająć się swoją armią Necronów niedługo, bo znów mi nie wyjdzie granie...Camelson wrote:A co teraz Slawollo maluje?
nie boj nie boj.. jak wyjdzie to figurka bedzie wygladac korzystnie..Camelson wrote: ja sam bardzo boje się "wyciągac światło" bo zawsze myśle ze zepsuje i cała praca pojdzie na marne, chociaz coraz lepiej mi to wychodzi
a jak zepsujesz.. ..to naprawisz

a jak zepsujesz, to zawsze możesz zachlapać krwią i błotem. ja to robiłem nawet bez psuciakacpero wrote:a jak zepsujesz.. ..to naprawisz
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

dzięki za dokladny opis odlewu