@mr_Denial - to co, rozumiem, że nasze prace spotkają się w kategorii rzeźba?
[PL] Master of Imagination 2011
Re: Master of Imagination 2011
wg mnie najlepiej jakby była po prostu niepomalowana, beż żadnych podkładów nawet. A z problemem niech już się borykają sędziowie i dokładnie przyglądają się wszystkim szczegółom!
Wchodzisz w to? 
Nie prowokuj, dupa ze mnie a nie rzeźbiarz, także nie podejmę takich deklarcji i wyzwań na forum publicznym,@mr_Denial - to co, rozumiem, że nasze prace spotkają się w kategorii rzeźba? Wchodzisz w to?
aczkolwiek umieszczę sobie takie event we moim mózgu i kto wie, może jak zepne zwieracze, to wyrzeźbię od początku do końca mojego pierwszego pamperka
Trzeba by podpuścić Zahora, on sprawnie dłutem macha, więc ma szansę się popisać
-
Rakso the slayer
Wrzuciłem regulamin.
Co do rzeźb, to mamy już kilku zaklepanych uczestników więc mamy nadzieję, że nie będzie tak źle w kwestii ilości zgłoszonych prac
A w kwestii nauki malowania chcemy zrobić dwie rzeczy:
Warsztaty dla początkujących i średnio zaawansowanych (jeśli ktoś miałby chęć poprowadzić to jesteśmy otwarci na propozycje
)
Spotkanie malarskie dla doświadczonych malarzy, służące wymianie doświadczeń i integracji środowiska
Co do rzeźb, to mamy już kilku zaklepanych uczestników więc mamy nadzieję, że nie będzie tak źle w kwestii ilości zgłoszonych prac
A w kwestii nauki malowania chcemy zrobić dwie rzeczy:
Warsztaty dla początkujących i średnio zaawansowanych (jeśli ktoś miałby chęć poprowadzić to jesteśmy otwarci na propozycje
Spotkanie malarskie dla doświadczonych malarzy, służące wymianie doświadczeń i integracji środowiska
PIWO ?Spotkanie malarskie dla doświadczonych malarzy, służące wymianie doświadczeń i integracji środowiska
-
Rakso the slayer
Hehe też możnamr_Denial wrote:PIWO ?Spotkanie malarskie dla doświadczonych malarzy, służące wymianie doświadczeń i integracji środowiska
Ogólnie można będzie zostać na nockę więc wieczorkiem i jakieś piwko można zorganizować. Tu miałem raczej na myśli spotkanie w luźnej atmosferze przy farbkach i figurkach, żeby pogadać, poszpanować jakąś nową techniką itd
a niedoswiadczeni tez sie zalapia?mr_Denial wrote:PIWO ?Spotkanie malarskie dla doświadczonych malarzy, służące wymianie doświadczeń i integracji środowiska
Stop competing with others. Start competing with yourself.

To ja mogę się zgłosić na ochotnika do tego piwa
A jak z tym nocowaniem - w tej sali jakoś? I co to za rzeźbiarzy ściągneliście bo bardzo jestem ciekawy? Może jakieś nauki poprowadzą ?
Zahora trzeba będzie nakręcić
A Ty Daniel też masz dłubać a nie tylko filmiki se oglądasz!!! Zboczuchu 
A jak z tym nocowaniem - w tej sali jakoś? I co to za rzeźbiarzy ściągneliście bo bardzo jestem ciekawy? Może jakieś nauki poprowadzą ?
Zahora trzeba będzie nakręcić
Fajnie że juz takim wyprzedzeniem jest regulamin, dobra robota Rakso 
no i genialnie że teraz bedzie konkurs malarski razem w budynku z turniejem
no i genialnie że teraz bedzie konkurs malarski razem w budynku z turniejem
-
Rakso the slayer
Konkurs będzie odbywał się w ramach imprezy MAD DAYS 2011
viewtopic.php?f=43&t=7339
viewtopic.php?f=43&t=7339
Re: [PL] Master of Imagination 2011
listopad? to rodzi pewne (choć bardzo niewielkie) nadzieje...