[PL] JAMA - dla malarzy i kolekcjonerów

Tu możemy rozmawiać o ciekawych produktach przydatnych w naszym hobby, o tym co chcielibyśmy zobaczyć, co nam się nie podoba...
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

[PL] JAMA - dla malarzy i kolekcjonerów

Post by Nameless »

Na razie tylko jako zapowiedź - ale wkrótce nowe produkty pojawią się w naszej ofercie.

Nawiązujemy współpracę z hiszpańską firmą Andrea Miniatures - producentem modeli historycznych w większych skalach, który ostatnio ruszył z nowa serią fantasy (dwa modele, ork i elf, są omówione i pokazane w anglojezycznej czesci forum). AM w ofercie ma też chwaloną serię farb (60 kolorów, buteleczki z zakraplaczem o pojemności 17ml, pełny mat) oraz akcesoria - drewniane podstawki "wystawowe", masę modelarską, podkład w sprayu, poradniki malarskie w formie książek, CD i kaset video itd.

Pojawią się też u nas wreszcie farbki Reapera. Master Series Paints w stałej ofercie, Pro Paints na sprowadzanie.

Mam nadzieję, że te informacje ucieszą malarzy i kolekcjonerów :)
Galharen

Post by Galharen »

Kiedy i gdzie :shock: :shock: :lol: :lol:
JA chceeee tego elfa!!!!!
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Kiedy - wkrótce ;)
Gdzie - w JAMIE :)

btw - ja tez chce :) Orka zreszta tez...
W ogole powoli dojrzewam do decyzji o przejsciu na 54mm. Lub wiecej.
Image
Theotril

Post by Theotril »

Elf jest rewleacyjny, tez juz sie doczekać nie moge :D
Super że Jama bedzie sprzedawać figsy i farbki Andre'a Miniatures.
Galharen

Post by Galharen »

Wiadomo już coś z terminem wprowadzenia ich do sprzedaży??
I ile kosztowałby ten elf tak orientacyjnie??
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Termin - pierwsze zamówienie zostanie być może wysłane w przyszłym tygodniu. BTW, jeśli komuś zależy na jak najszybszym (i pewnym) odbiorze, proszę o kontakt.
Farbki - 8 pln
Elf - 85-90.
Image
Szymon

Post by Szymon »

Farb Reapera nie można jeszcze zamawiać ? Mam na myśli nie Master Seires, a raczej Master paints bodajże (te 'starsze')
Galharen

Post by Galharen »

Tego Elfa z pewnością biorę - tylko poczekaj do gwiazdki jak kasa wpadnie :wink:
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Szymon - ależ owszem, czemu nie :) Od następnej dostawy powinniśmy je sprowadzać. Przy okazji - starsza seria to Pro Paints, nowsza to Master Series Paints. Zamawiać można oczywiście wszystkie, nie tylko MSP (raczej będziemy mieli w stałej ofercie tylko MSP).

Galharen - jeśli wyślemy zamówienie wcześniej, nic się nie martw. Weźmiemy kilka sztuk, może i dla Ciebie starczy ;)
Image
Theotril

Post by Theotril »

Nameless ja tez na pewno elfa bym wział, mam jakos na maila zamowienie złożyć?Farb z serii Andre'a też bym pare wział.(Silver,Gun Metal ,Napoleonic Green,Wood) Daj znać.
Post Reply