widzeże pomalowany klasycznie zgodnie z oficjalnymmalowaniem mtego modelu
[PL] Umpa i jego wypociny...
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Umpa i jego wypociny...
Infinity - producent Corvus beli , Frakcja Yu jing sektor Nipon 
@Maru: Dokładnie choć ja sam bym tego tak dokładnie ująć nie umiał ale Ty siedzisz w swiecie Infinity dłużej więc lepiej sie znasz 
a teraz do konkretów więc maleńki updejt Keliana, młoteczek zacząłem robić i chyba wreszcie mi sie udało aparat ustawić
Click to see full-sized image
o i tak to sie prezenci.
Pozdrawiam!
a teraz do konkretów więc maleńki updejt Keliana, młoteczek zacząłem robić i chyba wreszcie mi sie udało aparat ustawić
Click to see full-sized imageo i tak to sie prezenci.
Pozdrawiam!
Witajcie, pobawiłem się troszkę z trzonkiem młotka i podstawką i takie otóż tego efekty:
Pozdrawiam!
Click to see full-sized imagePozdrawiam!
NMM jakosciowo wyglada bardzo fajnie ale plaszczyk juz mniej :/ podstawka koniecznie musi byc bardziej wycieniowana 
Stop competing with others. Start competing with yourself.

dokladnie to chcialem powiedziec - NMM robi swietne wrazenie, a plaszczyk - nudne i mniej staranne
-
Wisnia
Hmm.. To NMM? Myslałem, ze cała praca jest w RMM... chociaż ten młotek... Faktycznie, wygląda na nmm.
Co do płaszcza - mnie się bardzo podoba. Co prawda domyślam się tylko tego, co tam jest z tyłu (czyli chyba nic
) i tak sobie myślę - może jakiś freehand byś tam walnął? Jakiś niewielki secesyjny zawijasek (koniecznie fioletowy) dodałby sporo uroku tej pracy 
Pozdrawiam
Wisnia
Co do płaszcza - mnie się bardzo podoba. Co prawda domyślam się tylko tego, co tam jest z tyłu (czyli chyba nic
Pozdrawiam
Wisnia
Wisnia wrote:Hmm.. To NMM? Myslałem, ze cała praca jest w RMM...
noooo, to chyba duży komplement
-
Nameless
- The Better Choice

albo duza wada wzroku 
Umpa - wszystko juz napisali inni, dolaczam sie do chorku
Umpa - wszystko juz napisali inni, dolaczam sie do chorku
-
Wisnia
Widać aż zanadto skojarzyło mi się z pracą Automatona...
Pozdrawiam
Wisnia
Pozdrawiam
Wisnia
Dziękować za miłe słowa, tak całe te metaliki to niemetaliki
co do płaszczyka to jest to ciągła faza wip co prawda zostawię ten fiolet ale tył płaszcza mam zamiar przemalować, co do szlaczków to ostatnio udało mi sie wreszcie wpaść na coś co tam moge namazać tak wiec jak tylko tego dokonam wrzucę fotki. Tymczasem wracam do mazania 
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!